Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2019 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-25, 09:34   #345
blondynka28
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Kira_18 Pokaż wiadomość
Brałam biotebal ale w polowie opakowania zaczęły się pojawiać jakieś krostki na twarzy [emoji33] odstawiłam i minęło. Tak samo miałam po cp. Ja się przymierzam do zakupu kilku produktów m.in. jantar wcierka, babcia agafia spray/serum na porost, Joanna rzepa (też taka wcierka) i na pewno jakiś szampon może z long for lashes albo droższa opcja hair jazz. Muszę coś zacząć działać, bo same to urosną ok. 1cm na miesiąc co daje około 9-10cm. A ja bym chciała z 20cm [emoji16] będę walczyć o nie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Joanna rzepa miałam szampon, ale to nie wcierka. Wcierki mam z Jantar, ale uzywałam 2, 3 razy . Mam tez maski z Loreal elseve total repair 5 i garnier bothanic therapy olejek rycynowy i migdał + szampon z tej serii. Zapach obłędny dla mnie, po myciu włosy pachna dluzszy czas nawet kolejnego dnia czuje, i sa mięciutkie. Z odzywek ozywam jeszcze pantene intensive repair 3 minute i tez widze efekt. Co jakis czas zmieniam, aby ciagle nie uzywac tego samego. Tylko wlosy jak wypadaly wypdaja dalej mimo ze biore skrzypovite. Za to na paznokcie działa, rosna szybko dosć. Na wypadanie wlosow kupilam jeszcze szampon i serum Radical z pokrzywy , zobaczymy.

Edytowane przez blondynka28
Czas edycji: 2018-09-25 o 09:36
blondynka28 jest offline Zgłoś do moderatora