Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar V
Wątek: Scent Bar V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-14, 16:05   #1444
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Wracaj wracaj bo uschniemy z tęsknoty za Tobą
Ivanno, ani mi się waż usychać! Mam nadzieję na wiele jeszcze miłych z Tobą pogawędek, a nie wiem, czy takie uschnięte Ivanny nie bywają czasem milczące...
Piję herbatkę Pu-erh od Ciebie. Po zaparzeniu byłam przerażona - pachniałam mi moczem. Ale w smaku jest naprawdę dobra. Bardzo dobra! Kupię sobie taką (i będę bez oporów piła), jeśli po wakacjach wrócę tłusta jak prosiak.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
I co Ty na to?
A ja się cieszę.
Fajnie, że czyta, fajnie, że w końcu jakieś mniej dziecinne książki. Daleka jestem od wybierania mu lektur, muzyki, czy nawet ciuchów.
Z resztą - powiedzmy sobie szczerze, że ani Potter nie jest taką znów złą literaturą (choć językowo dość ubogą, to przyznaję), ani też czytanie "czegokolwiek" szkodliwym się nie wydaje. Niech czyta jak leci - wybierze z tego coś dla siebie.
Już moja w tym głowa, żeby wybierał mądrze (co nie znaczy, że tak samo, jak ja, oczywiście).

Cytat:
Wyobrażam sobie minę tego ratownika... Nie zazdroszczę sytuacji, ale i tak się chichram
No wierzę. I rozumiem jak najbardziej (choć mnie z gołym zadkiem do śmiechu nie było).

Cytat:
My za Tobą też - naprawdę, bez kadzenia
Wypoczywajcie i wracajcie zdrowi
Taki właśnie mamy plan.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Czyli masz tak jak ja A tak w ogóle, to mi z tym dobrze. Córa mnie przytula i mówi : mamo, Ty jesteś jeszcze bardziej szurnięta niż ja. Ha ha ha, to dopiero komplement
Kagan, zazdroszczę i... mam nadzieję sama kiedyś coś takiego usłyszeć.
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Sabbath, miłego urlopowania wracaj do nas wypoczęta
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Sabbath- udanych wakacji życzę!!!

PS. Odezwij się jak wrócisz
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - udanych wakacji Będę tęsknić
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Sabbath udanego urlopowania
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Sabbath - oby urlop nie okazał się takim nudnym jak myślisz
Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Życzę wspaniałych wakacji, wypocznij w taki sposób, jaki najbardziej Ci odpowiada
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Sabbath, mnie juz pewnie nie przeczytasz, ale i tak Ci życzę fantastycznego wyjazdu Baw się dobrze i wracaj szybko!

Dziewczyny Kochane, dziękuję za wspaniałe życzenia i obiecuję wrócić.
"They always come back".

Cytat:
Pomyslałam, ze można by przez ucho... względnie gdzieś tam, u podstawy czaszki... ale tam chyba trafić trudniej, a to zapewne musi być znienacka
W sumie oko najbardziej oczywiste, ale człowiek (każdy) ma psychiczną blokadę przy atakowaniu oczu. Zupełnie serio - trening krav-magi uczy tę blokadę przezwyciężać. Nie wiem, czy bym chciała...

Cytat:
No własnie, dokładnie to samo mi przyszło na myśl
Great minds think alike. (wzięło mnie na cytaty )

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojej obecnie przebywam w szpitalu psychiatrycznym jestem na wolnosci w domku do godziny 18 a potem znow wracam ale jutro wychodze na przepustke do niedzieli do 20 a potem znow wracam do szpitala i wychodze w przyszlym tygodniu mam nadzieje Mialem depresje z myslami samobojczymi dlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
Teza, Braciszku - skoro jesteś pod kompleksową opieką powinno być już lepiej.
Szpital psychiatryczny nie jest dziś tym, z czym ludziom się kojarzy. Jak znam życie - jesteś na oddziale nerwic. I głupio powiem tak - to dobrze.
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że depresja zabija (wiem, co mówię - sama jestem po hospitalizacji depresji i nie widzę w tym niczego wstydliwego). Walcz o siebie i wracaj do życia. Jakkolwiek trudno Ci to w tym momencie poczuć - bywa piękne i warto się z nim poszarpać czasem...
Zapewniam Cię, że "istnieje życie po depresji".
Ściskam Cię ciepło i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii...

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Pewnie zapamiętałam dlatego, że jakiś czas temu się na Soft White'y czaiłam. Ostudziłaś nieco moje zapędy
Możesz się nie tłumaczyć. I tak mi zaimponowałaś.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Kupiłam PI dla siebie... 15ml oszalałam na punkcie tego zapachu... a mój tżet uznał że nie będzie pachniał tym co ja i uznał mnie za jakąś "szurniętą" bo jaka kobieta nosi męski zapach? odpowiedziałam: "Pewna siebie..." i siedzi cicho.
Riposta świetna! Aż mi żal, że mój Królewna już nie zadaje takich pytań.

Przez Ciebie dorzuciłam próbkę do bagażu.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora