Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-26, 07:15   #4350
AnnLady
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !

Cytat:
Napisane przez Solony_karmel Pokaż wiadomość
Wczoraj przeczytałam gdzieś, że przed staraniami w okresie zachorowań należy się zaszczepić przeciwko grypie. Szczepicie się?
Ja się nigdy nie szczepilam, poza tym wyczytałam kiedyś że jak raz to zrobisz to już musisz co roku. Tylko o tym już się w reklamach nie mówi. To spowodowało, że takie pomysły mi szybko przeszły.
Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Tak długo? Myślałam, że tylko Nem była taka wyjątkowa pod tym względem [emoji16] ja naprawdę liczę, że 1 trymestr minie i magicznie zacznę się czuć wyśmienicie

Ja na grypę się nigdy nie szczepilam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja może nie od razu poczułam się lepiej, ale póki co jest super [emoji41] nic mi nie dolega, nie dokucza. Oby tak dalej [emoji120]
Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Dobbbbrrrryyy

Jejciu, ale zimno... nie wiem ile za oknem, ale chyba przymrozek mam nadzieje, ze nie, bo trzeba by papryczki zerwać a pogoda nie zachęca do wyjścia na zewnątrz... Do tego obudziłam się dzisiaj w skarpetkach i szlafroku. Najlepsze, że na 100% kładłam sie bez tego a nie pamiętam żebym zakładała. :O

To serio we wrześnu nie było żadnych II? Wydawało mi się, że ktoś tu się chwalił.. Nie mówcie, że to był jeszcze sierpień?

Młody wczoraj już zaszczepiony i teraz czekamy kiedy padnie hasło do domu... mam nadzięję, że już w piątek
U nas rano 3 stopnie [emoji33]
Ale pod kołderką mi to nie przeszkadza [emoji41]

I super, że już niedługo będziecie w domku. Długa drogę przeszliście ale teraz już wszystko tylko dobrze musi być [emoji7]

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora