Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuję się wygadać/wyżalić
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-28, 05:40   #6
Mort987
Raczkowanie

Dot.: Potrzebuję się wygadać/wyżalić

Wiedzą, ale gadka jest w stylu "zamknijmy temat Anny". Niby mam kogoś do pomocy, ale przy każdym telefonie z mojej strony słyszę w głosie irytację, że dzwonię. Wczoraj dopiero trochę inaczej ze mną ta osoba rozmawiała, bo moje nerwy są już widoczne i chyba boją się, że odejdę. Tylko, co z tego jak ja już dzisiaj rano mam paraliżujący strach a muszę skończyć naliczać listy wynagrodzeń. W nocy budziłam się kilka razy i nawet śniłam, że składam wypowiedzenie. Tylko tutaj problemem jest brak alternatywnej pracy no i kurs zapłacony przez firmę. Do tego dość ważne, że jestem nerwicowcem i prawie 2 lata temu leczyłam się. Czuję, że wszystkie objawy wracają. Nie mam pretensji do mojej poprzedniczki o to, że odeszła. Ja jestem w kropce, bo dopiero co zmieniłam pracę a tu już mam dość obecnej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 05:40 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

Czuję, że wszystkich zawodzę i jestem tylko problemem dla bliskich ze względu na moje obciążenie psychiczne. Jak znowu mi się odezwie nerwica lękowa to będę musiała myśleć o pobycie w szpitalu psychiatrycznym. Przy ostatnim ataku miałam lęk praktycznie przed wszystkim i nie mogłam normalnie funkcjonować. Po terapii od ubiegłego roku radziłam sobie, nawet pracowałam na samodzielnym stanowisku i nie miałam problemów z klientami. Tutaj paraliżuje mnie strach, bo boję się konsekwencji nie moich błędów i czuję, że na dłuższą metę to nie ma sensu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mort987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując