Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - !AKCJA! Jak najdelikatniejsza pielęgnacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-14, 19:15   #29
zapaałka
Zakorzenienie

Dot.: !AKCJA! Jak najdelikatniejsza pielęgnacja

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
a probowalas nakladac od razu krem na mokra, niewytarta recznikiem buzie? sprobuj tak zrobic.

ten żelik wydaje sie troche zbyt agresywny dla delikatnej cery mimo czynnika łagodzacego-aloesu, ma sporo subs wysuszajacych i potencjalnie podrazniajacych (moj znienawidzony konserwant nr 1)

czasem zmiana srodka myjacego duzo daje. kiedys myslalam, ze krem jest w stanie nadrobic szkody, wyrzadzane przez zel do mycia twarzy, mylilam sie jednak.

wg mnie srodek myjacy i krem nawilzajacy sa rownie wazne.

na lato naprawde polecam tez zelik aloesowy Palomy(znaczy sie jako nawilzacz, bo nie daje zadnej ochrony przed UV). super nawilza, ale nie powoduje "niespodzianek"
Rozgladne sie w drogerii za tym zelem, a iwostinu zostala mi ok. 1/4 opakowania i zamienie na cos innego, bo faktycznie nie jest tak lagodny jak o nim niektorzy pisza Co bys polecala do mycia twarzy? Testowalam kiedys zel Physiogel, ale jakos mnie nie zachwycil, choc naprawde byl lagodny Moze cos z serii AA Young polecanej na biochemii?
zapaałka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując