2008-08-14, 21:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009
Cytat:
Napisane przez Nightingle
Dobry pomysł  może na moim trzylatku wypróbuje, to nie będzie maratonów Kubusiowo Puchatkowych wieczorami 
|
Taaaaaaaaaaaa i wreszcie bedzie spokoj,a nie chodzenie po mieszkaniu i wymyslanie;pic,siku itd
Cytat:
Napisane przez lucyAS
a ja wierze ze slub w wielkanoc wrozy dobre i udane małzenstwo - to taki sympatyczny przesad  no i bralismy slub w wielkanoc  bo inne terminy były zajete na rok do przodu 
|
Etammmmmmmm
Bralas slub wtedy kiedy byl wolny trmin i juz tak jak Ja
Cytat:
Napisane przez gosiala
Dzięki!  Zrobiłam powtórnie test potrójny , zaraz jadę po wyniki .Wczoraj wieczorem dzwonił lekarz i okazuje się , że ten hormon którego nie było jednak sie pojawił , ale za to inne wyniki sie pogorszyły i on juz sam nie wie , co z tym zrobić.Sugerował , żebym skontaktowała sie z poradnią genetyczną - idę w sobotę , bo sama o tym pomyślałam juz wcześniej.
Byłam we wtorek na USG u profesora Akademii Medycznej , specjalisty wad płodu itede. Obejrzał dzidzie dokładnie , zrobił mi wszystkie pomiary , ktore robi się na USG połówkowym ( a mam dopiero 16 tydzien), bo dzidzia się ładnie ustawiała i uspokoił mnie , że wg niego wszystko ok, dziecko sie ladnie rozwija.
Podsumowując - mam ogolnie dosyć wszystkich badań , jak bym wiedziała , że bede sie tak stresować , zrobilabym tylko test Pappa ( wyszedł dobrze) i czekała , co wyjdzie z brzucha. Test potrójny chyba nie jest do końca zbadany , skoro w przeciągu 3 dni wychodzą zupełnie inne wyniki.
Mam pytanie , może wiecie - przeciwciała różyczki Ig wyszły 102 , co to znaczy?
|
Mowilam,ze wszystko bedzie dobrze,musi byc
Nie wolno sluchac sie jedngo lekarza Moja mam rodzila siostre jak miala 35 lat i chyba jest zdrowa 
Cytat:
Napisane przez Glizda87
Dokładnie dziewczyny ja juz dawno doszlam do wniosku ze czytanie co moze sie wydarzyc, ciagle martwienie sie czy wszystko ok, denerwowanie kazda zmiana nie ma sensu... Nasze malenstwa juz w wiekszosci maja wszystkie cechy z jakimi zobaczymy je zima, juz wiekszosci i nieprawidlowosci i prawidlowosci nie zmienimy i nie mamy na to zadnego wplywu. Przejmowac dzieckiem bedziemy sie jeszcze cale zycie a w ciazy bedziemy tylko 5-6 miesiecy jeszcze wiec cieszymy sie tym okresem i przyjmujmy kazdy dzien taki jaki jest 
|
Slicznie to napisalas jakbym miala twojego ryjaka blizej to wycalowalabym    
Cytat:
Napisane przez bezsenność
Oj! Jak ja dawno nie robiłam pazórków. Ale wreszcie same mi ładnie rosną więc tylko czasem rzucę na nie lakier.
Moj mezuś totalnie uziemił mnie w domu od 6 rano do 21 pracuje i zabiera mi autko. Ja mam przydzial tylko na soboty i mnie trafia bo nic nie moge załatwić .
dobra, wyżaliłam sie.
Teraz chcę sie pochwalić bo wreszcie zmotywowałam sie do zrobienia foty brzucha.
W rzeczywistości tak go nie widać bo jak chodzę to dupę mam do tyłu i on sie gdzies chowa. lecz jak obie wygodnie stanę to i jest taki jak na zdjęcich:
|
Witaj w klubie,tez jestem bez autka,a mieszkamy na obrzezach miasta i bez autka to dupki nie rusze
|
|