Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co kupić/co można kupić na wesele w wysokości 200-300 złotych?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-05, 23:51   #14
Pani_Mada
BAN stały

Dot.: Co kupić/co można kupić na wesele w wysokości 200-300 złotych?

Cytat:
Napisane przez darkness_side Pokaż wiadomość
No nie mam, racja...Przecież rozmiar. To lipa, jestem z tym sama bo nie ma mi kto pomóc.
''Moja kochana mamusia'' uważa (nie powiedziała mi wprost, ale ja to wiem), że ja się na niczym nie znam (również na prezentach) więc jakbym kupiła coś sama to byłoby to delikatnie mówiąc nie trafione, ale nie chce o niej rozmawiać, nie o tym ten wątek.

Przejrze jeszcze prezenty na necie, allegro może. Do wesela mam jeszcze 2-3 tygodnie.
nie wiem czemu tak bardzo uparłaś się na prezent w formie rzeczowej. ale jeśli koniecznie nie chcesz dać pieniędzy to myślę, że porcelana jest dobrym pomysłem. ktoś Ci już podrzucił link do ćmielowa. z praktycznych i mało ryzykownych prezentów mogą być też ręczniki dobrej jakości.
fajną opcją jest też karta podarunkowa. i tutaj masz dużo opcji, bo możesz wybrać jakieś sklepy z dodatkami i wyposażeniem wnętrz (np Holma, Duka) albo np wyjście dla dwojga do spa, dobrej drogiej restauracji, na termy... opcji jest tak naprawdę wiele. pytanie na ile znasz upodobania osób, które chcesz obdarować.
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując