2018-10-07, 16:49
|
|
BAN stały
|
Dot.: Idę na konsultację do psychiatry
Cytat:
Napisane przez paczanga
Lekarz na pewno nie naruszy Twoich granic i najpierw zapyta co Cię sprowadza, od kiedy widzisz pogorszenie stanu, czy pojawił się ostatnio dodatkowy czynnik stresujący itp.
Czy badano Ci hormony?
|
Tak, zbadano mi wszystko, i nic nie wykryto, więc rodzinny polecił psychiatrę bo może on coś zauważy, ogólnie rodzinny powiedział, że po mnie nie widać, depresji ani choroby psychicznej, ale nie ma pomysłu na moje objawy więc powiedział, że taka konsultacja nie zaszkodzi, a może pomóc ewentualnie, więc boję się tych wszystkich ewentualnych pytań intymnych, bo nie wiedząc ci mi jest wydaje mi się, że może pytać.
A jak spyta, to trzeba odpowiadać szczerze?
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------
Cytat:
Napisane przez Pani_Robot
Jeżeli idziesz tam z bezsennością, to nikt Cię o masturbację pytał nie będzie. To jakbyś pytała czy zmienić majtki idąc do dentysty.
Wizyta 15 minut do półtorej godziny. Ja byłam na pierwszej 2h, ale czas zleciał błyskawicznie.
|
Nie tylko z bezsennością, ogólnie osłabienie, różnego rodzaju bóle ciała, zniechęcenia, pogorszony nastrój mam, ale pogorszony od tych dolegliwości, bo jak ciągle coś boli, to człowiek szczęśliwy nie będzie. Faktycznie może pytac o masturbacje czy o seks z chłopakami?
|
|
|