2018-10-08, 13:45
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: podtrzymajcie na duchu- mój chłopak przestał się odzywać..
Cytat:
Napisane przez stewardesa
Wiemy, że wierzysz. Przeżyjesz szok, kiedy dowiesz się, że jest z inną kobietą i nagle te wszystkie "problemy" przestały mieć jakiekolwiek znaczenie, że już nie jest przemęczony i nie musi cały czas harować.
Nie, nie wspomina się osób, z którymi się zerwało kontakt, pomimo ewidentnych chęci z ich strony. W ogóle się ich nie pamięta.
|
Czy Ty w ogóle poznałaś kiedykolwiek jakiegos dobrego faceta? Bo każdy Twój komentarz w tym wątku kręci się koło tego, że faceci zdradzają i w ogóle są chujami. Bierzesz w ogóle pod uwagę, że tak jak są wierne kobiety tak też trafiają się wierni faceci?
Współczuje Ci autorko. Ciężko jest pogodzić się z takim zwrotem akcji kiedy przez pare miesięcy zapowiadało się na fajny związek. Facet ewidentnie ma jakiś problem i jeszcze wiele razy by sie to na Tobie odbiło. 6 lat sobie tłumaczyłam, że mój biedny miał ujwe życie i dlatego jest taki połamany emocjonalnie, aż zapomniałam o sobie. Przypomniałam sobie kiedy sie dowiedziałam, że jego służbowy wyjazd to był tydzień nad morzem z kolegami i dziwki.
Bo przecież problemy emocjonalne zawsze gdzieś muszą znaleźć ujście. Albo w agresji, albo w zdradach albo coś jeszcze gorszego. Nie skazuj się na to jeśli facet nie chce się naprawić.
Powodzenia
|
|
|