2018-10-08, 16:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI
Ossoria oby u ciebie było lepiej. Ja przez miesiąc nie mogłam do końca otworzyć buzi. Najgorszy jest pierwszy tydzień do ściągnięcia szwów. U mnie ketonal dawał radę, nic mi nie było, ale też nie jadłam go niewiadomo ile. Polecam solpadeine do rozpuszczenia działa spoko i raczej aż tak nie obciąża, bo to pijesz i szybciej działa. Ja miałam antybiotyk, ale mi on nic nie dawał. Schudłam tylko 2kg i właściwie tylko piłam i już miałam tego serdecznie dość dlatego jak po tygodniu wzięłam mini kęs do ust to byłam szczęśliwa, ale to serio mini kawałki były a jak poczułam smak chipsa to o panie niebo w gębie po miesiącu wszystko sobie odbilam z nawiązką no i spanie na tym boku to zapomnij a to był mój ulubiony bok, więc dopiero przyzywalam. No i w nocy bolało mnie najbardziej, bo jak leżysz to się wszystko przesuwa jakby i boli. Ehhhhh... Mam nadzieję, że ciebie mniej będzie boleć. Ja mam jeszcze jedną do wyrwania, ale nieprędko się zdecyduje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------
I zapomnij, że zęby umyjesz elektryczna szczoteczka. Ja zwykła ledwo dawałam rady umyć i czułam się wiecznie brudna. Bardziej polecam delikatnie plukac. Mnie ogólnie to pół szczęki bolało, wszystkie zęby nieważne czy na dole czy na górze. W aptece mi babka poleciła dobre coś do płukania w butelce, ale kurde zapomniałam nazwy. Dziwny posmak to miało jakby balonowy 
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------
O wiem! Glimbax bodajże to było. Ale się rozpisałam sorki
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------
Kupiłam sobie w naturze bazę pod cienie wet n wild i ona jest nie do zdarcia
|
|
|