2018-10-08, 20:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdezorientowana czterdziestka!!!
Cytat:
Napisane przez Lillonka
Cześć kobietki !W lipcu skończyłam to „40” i od tego czasu..No może trochę wcześniej czuje się zdezorientowana ..chodzi o to ,ze chce coś robić w życiu ciekawego ,ale niestety nie mam pomysłu..W listopadzie sprzedaliśmy mój zakątek czyli sklep ,który prowadziłam i teraz w sumie jestem bez zajęć ,czasami gdzieś pojde dorobić ,ale tak naprawdę nie mam stałych zajęć poza oczywiście sprzątaniem i gotowaniem 😱potrzebuje pomysłów i kogoś kto ma podobne wrażenia ,potrzebuje odnaleźć siebie na nowo ,potrzebuje WIELKIEGO kopa ...Pomocy!!!
|
Za mało danych. Masz jakieś wykształcenie? Hobby? Umiejętności np. manualne czy inne? Języki obce jakieś znasz? Jakieś większe miasto w pobliżu? Możesz dojechać gdzieś samochodem lub komunikacją miejską? Jak masz doświadczenie w handlu to może poszukaj np. pracy w handlu? Albo pomyśl o jakimś biznesie typu franczyzna? A jak nie to może szukaj pracy typu zastępca kierownika sklepu?
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------
Cytat:
Napisane przez VI4
Czego szukasz - hobby czy pracy? I dlaczego nie pracujesz - to nie pytanie złośliwe?
|
Znałaś kogoś kto prowadził własną działalność i ją zamknął? Bo ja tak. Napisała dlaczego nie pracuje- bo dopiero zamknęli interes. Czasem to trwa. Czasem także ze względów skarbowych nie można tak od razu iść do pracy.
Do autorki- nie zaczynasz od zera. Masz doświadczenie praktyczne handlowe. W handlu jest dużo ofert pracy, także w handlu szukaj. Ewentualnie sprzedaż, bezpośrednia obsługa klienta.
|
|
|