Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdezorientowana czterdziestka!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-08, 20:33   #5
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Zdezorientowana czterdziestka!!!

Cytat:
Napisane przez Lillonka Pokaż wiadomość
Cześć kobietki !W lipcu skończyłam to „40” i od tego czasu..No może trochę wcześniej czuje się zdezorientowana ..chodzi o to ,ze chce coś robić w życiu ciekawego ,ale niestety nie mam pomysłu..W listopadzie sprzedaliśmy mój zakątek czyli sklep ,który prowadziłam i teraz w sumie jestem bez zajęć ,czasami gdzieś pojde dorobić ,ale tak naprawdę nie mam stałych zajęć poza oczywiście sprzątaniem i gotowaniem 😱potrzebuje pomysłów i kogoś kto ma podobne wrażenia ,potrzebuje odnaleźć siebie na nowo ,potrzebuje WIELKIEGO kopa ...Pomocy!!!
Za mało danych. Masz jakieś wykształcenie? Hobby? Umiejętności np. manualne czy inne? Języki obce jakieś znasz? Jakieś większe miasto w pobliżu? Możesz dojechać gdzieś samochodem lub komunikacją miejską? Jak masz doświadczenie w handlu to może poszukaj np. pracy w handlu? Albo pomyśl o jakimś biznesie typu franczyzna? A jak nie to może szukaj pracy typu zastępca kierownika sklepu?

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Czego szukasz - hobby czy pracy? I dlaczego nie pracujesz - to nie pytanie złośliwe?
Znałaś kogoś kto prowadził własną działalność i ją zamknął? Bo ja tak. Napisała dlaczego nie pracuje- bo dopiero zamknęli interes. Czasem to trwa. Czasem także ze względów skarbowych nie można tak od razu iść do pracy.
Do autorki- nie zaczynasz od zera. Masz doświadczenie praktyczne handlowe. W handlu jest dużo ofert pracy, także w handlu szukaj. Ewentualnie sprzedaż, bezpośrednia obsługa klienta.