Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawartość bagażu podręcznego? wymiary i waga bagażu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-08, 21:21   #1
Paulinka19956
BAN stały

zawartość bagażu podręcznego? wymiary i waga bagażu

Hej! Za tydzien czeka mnie pierwszy lot samolotem do Mediolanu Lecimy ryanairem z bagazem podrecznym: o wadze do 10 kg i wymiarach maksymalnych 55cm x 40cm x 20cm oraz 1 mały bagaz o wymiarach maksymalnych 35 cm x 20cm x 20 cm. I mam w zwiazku z tym kilka pytan. Czy ten drugi mniejszy bagaz moze byc torebka? Ogolnie to zadna mi sie nie miesci w tych wymiarach i nie bardzo wiem co ze soba zabrac. I glownie mam pytania co do kosmetykow- maksymalnie 10 pojemnikow po 100 ml, lacznie 1000 ml w woreczku 20cm x 20 cm- czy te pojemniki musza miec oznakowanie ile ml mają? Mam jakies male buteleczki z tigera, ale one sa przezroczyste. Wolalabym do nich przelac swoj plyn micelarny czy hydrolat... I czy dezodorant zalicza sie do kosmetykow plynnych? moze to glupie pytanie, ale juz sama nie wiem. Nie chce zeby mi cos wywalili... I czy mozna tez skorzystac z takich malych pojemniczkow a la sloiczki? Czy musi byc jakies oznakowanie co sie w nich znajduje i ile ml jest w srodku?
Paulinka19956 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując