2018-10-09, 08:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
Napisane przez agnieszka68678
witam sie w już chyba setną bezsenna noc, nie mam napadów gorąca ale mi całe noce jest mega ciepło..az mnie mdli i uczucie mrowienia w stopach ale tak mam od poczatku praktycznie. znowych rzeczy mam wrażenie że przez ogrzewanie wysuszaja mi się śluzówki i ciężej mi oddychać.
przyszla mi dziś paczka z gemini i myślę że słabe jest to że wydalam u nich 600zl i nic nie dorzucili nawet chusteczek do nosa[emoji23]
skoro paczka przyszła to zaczęłam pakować torbę do szpitala[emoji4]
2 października miałam wizytę mały waży 2500kg a 16 następna wizyta, strasznie szybko rośnie[emoji58] mam nadzieję że dlatego że jadłam codziennie olbrzymie ilości młodych orzechów włoskich, których już nie jem bo się już nie chcą obierać ze skorki i teraz zwolni przybieranie na wadze[emoji23]po 0.5kg co dwa tyg to masakrycznie dużo.
zgaga mnie męczy koszmarna ale tylko w nocy jak leżę.
kupiliśmy fotelik + bazę. cybex aron m. bardzo mi się podoba[emoji4] zdecydowanie najdroższe co kupilismy[emoji4] bazę już zamontowalismy w samochodzie żeby byla[emoji4] niestety byliśmy w 3 salonach z fotelikami i nigdzie nie mierzyli do samochodu[emoji58] ale sprawdziliśmy na stronie producenta i było napisane że będzie pasowac[emoji4]
kupiliśmy też kombinezon w kiku na rozmiar 62 mi się on wydaje duży ale wiadomo jest gruby.. i się teraz zastanawiam czy nie wymienić na 68 ale tamten się wydawał gigantyczny, co myślicie?[emoji4]
|
W 8 gwiazdkach mierzą do samochodu. Nie wiem, czy jest u Was w mieście.
Kombinezon taki misiowy mamy w rozmiarze 62, a pikowany gruby do wózka 68.
Ja dziś na 12:00 jadę na szkołę rodzenia, dziś o szczepieniach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2021  :82
2022  :26
|
|
|