Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwcowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-09, 12:35   #351
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2019

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Widziałam właśnie, że podobnie jak u mnie

Oj szybko sobie przypomnisz, ale rozumiem Cię bo moja ma przecież 15 mc, a byłam u kuzyna. Im się teraz urodziła córeczka. Mają 6 letniego syna. No i nie wiedziałam jak wziąć to maleństwo ahhaha

Ja przed ciążą chciałam rok. Ale to za duży hard core dla mnie. Akurat ja mam młodszą sis o rok. Po urodzeniu przez 3 mc mówiłam żadnych dzieci heheh Potem już chciałam 2 lata różnicy.

Oj na pewno Z 2 też pewnie jest. Chciałabyś pewnie dziewczynkę co?

Kciuki!
No jak chcesz. My tak nie robiłyśmy na poprzednim wątku. Lista i tak była mega długa. Doszły jeszcze badania, wózki itd.
Nick nie jest pogrubiony, tylko widać formatowanie.

Piona

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

W sensie, że go widać? To jest indywidualna sprawa. Każda z nas ma inaczej i każda ciąża jest inna. Teoretycznie w drugiej szybciej widać bo mięśnie brzucha słabsze. Ja nosiłam praktycznie ten sam rozmiar całą ciążę. Ale brzuch dostałam dopiero w 8 mc.
Juz poprawione [emoji6] sorki na apce nie bylo widać

A co do listy na pierwszej stronie mysle ze taka lista wizyt to dobry pomysl (na staraczkach tez tak mamy[emoji14]) zawsze wiadomo kto kiedy ma wizyte i za kogo trzymac kciuki[emoji6]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kaamilaaa0508 jest offline Zgłoś do moderatora