Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W jesienno-zimową porę wkraczamy, plotkujemy i czytamy! Cz V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-10, 15:14   #152
Ollaya
Rozeznanie

Dot.: W jesienno-zimową porę wkraczamy, plotkujemy i czytamy! Cz V.

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj zdecydowanie brakuje, już dziś z chłopem złomowaliśmy pojazd, załatwialiśmy urząd i ubezpieczalnię, małe zakupy, teraz chłop pracuje, a ja muszę nagotować żarcia i zawieźć do rodziców co wracają z dłuuuuugich wakacji i mają pustki w lodówce, sprzątnąć im trochę mieszkanie, załatwić jeszcze jedne zakupy, odebrać dziecko z przedszkola, obiad zrobić, 2 prania, a jeszcze potem wywiadówka w przedszkolu, bo mi się terminy popierniczyły..... Cyrk.... Widoków na odetchnięcie nie ma....

I Ty tak bez żadnych dopalaczy?[emoji6]
O mamo sporo tego..
Wysylam troche mocy zeby Ci siły nie zabrakło!

Wpadłam do domu zmixowalam zielonego szejka, trochę energii mi przybyło i chęci do działania to lecę w tango dalej..[emoji126][emoji100]
Mam nadzieje ze wieczorem znajdę chociaż chwilę na spokojną lekturę..[emoji120]

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez syrenkazwanny Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Dobrze kojarzę, że któraś z was ma kartę cinema city unlimited? Miałabym pytanie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nielimitowany dostęp do kina, brzmi cudnie[emoji16][emoji7]

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lovelybaka Pokaż wiadomość
Obiecuje Zapisalam się dzisiaj

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Ale super, wiesz już kiedy jedziesz?