Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co zrobiłabyś na moim miejscu? :( praca w handlu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-15, 08:24   #12
moniolla
Raczkowanie

GG do moniolla
Dot.: co zrobiłabyś na moim miejscu? :( praca w handlu

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
wiesz co?? mam wrażenie, że do zary szukają ludzi z 25 letnim doświadczeniem w handlu, w wieku do 25 lat, bez dzieci i z wyższym wykształceniem
no to na prawde dziwne.u nas z katowicach do zary przyjmuja bez poprzeczek tzn pracuja i osoby młode (19 lat) i starsze(ok 30tki i po) i z dziecmi i w większosci z wykształceniem średnim lub w trakcje studiów
i duzo osób przeszlo do nas bezposrednio z innych miejsc pracy i nie stanowiło to problemu
ja tam sobie prace chwale i nie miałam zadnego wtyku jak tam sie zatrudniałam przyjeli mnie z 3 letnim dzieckim i z 4ro letnią przerwą w zyciorysie w postaci urlopu wychowawczego,jestem po 30tce i mam średnie wykształcenie nie związene z odzieża i nigdy z ciuszkami nie pracowałam...próbuj próbuj.moze bershka,albo pull&ber bo to tez spólki inditexu i warunki tez ok dla nich najwazniejsza jest chęc do pracy i w miare dyspozycyjnosc (praca do 22giej) a rfeszta zalezy tylko od ciebie
powodzenia