Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasz stosunek do feminizmu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-12, 19:11   #58
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Dot.: Wasz stosunek do feminizmu

Cytat:
Napisane przez ratunku261 Pokaż wiadomość
Nie jestem w stanie tego określić. Jednak skrajne feministki często gardzą spodniczkami/make up itd. Jeśli ktos nie lubi to ok, natomiast jesli ktos uwaza ze sukienka jest zla ,a spodnie lepsze bo wygodne...i ze sukienki sluza tylko po to by podobac sie facetom.
Mi nie chodzi o konkretny wyglad ( i ocene tego wygladu) tylko o postawe skrajnych feministek. Jesli taka feministka uwaza spodnice za cos gorszego od spodni to tez mozna by powiedzieć,że to nie jest zdrowe...Mowie o jakis skrajnosciach, bo jesli ktos sie nie maluje, bo nie chce/nie lubi /nie potrzebuje to ok ..ale jesli ktos uwaza ze malowanie jest po to faceci byli zadowoleni i dlatego sie nie maluje...to juz jest skrajnosc...i wrecz odwrocony szowinizm..Taka postawe mam na mysli.
Mowie tylko o skrajnym feminizmie, gdzie wszedzie doszukuje sie seksizmu, opresji mezczyzn i na zlosc robi wszystko im na zlość...a nie dla siebie i dla wlasnej wygody czy wlasnego dobra.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Nie. Nigdzie nie pisalam ze zle jest noszenie bluz i czapek z daszkiem. To normalne.
Tylko podkreslalam postawe jakis skrajnych feministek, dla ktorych wszystko jest dla mezczyzn, kreci sie wokol mezczyzn..i nigdy nie zrobie nic "spolecznie i kulturowo:" uwazanego za kobiece....bo ta cala 'kobiecosc tak pojmowana" zniszczyla zycie naszej plci..itd.
Ja z kolei nie wiem w którym miejscu opisywana przez ciebie postawa ma cokolwiek wspólnego z feminizmem.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując