2018-10-16, 04:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
Napisane przez dews
Ewka_mewka szok ten szwagier.. Ale jestem w stanie uwierzyć w różnice kulturowe, już niejednokrotnie przeżyłam szok w rozumowaniu i zachowaniu ludzi z innych krajów mieszkając np w Norwegii bądź nawet tu w uk.. Rzeczy które nam się nie mieszczą w głowach dla innych ludzi są normą, a nasze zwyczaje są wzięte z kosmosu.. Ja byłabym wobec niego chyba bardziej stanowcza na twoim miejscu, c chyba że rzeczywiście tż to załatwi, wtedy szkoda twoich nerwów..
Ja nie śpię od 3:p miałam jakieś koszmary, obudziłam się na siku i zaczęłam myśleć o tym moim dziecku i o tym że w czwartek spotkanie z położną które mnie tylko zdenerwuje, bo oczywiście nie dostanę żadnego wsparcia.. Młody chyba wyczuł mój stres bo się rozpycha.
Macie też tak, że czujecie takie krótkie rozpychanie po obu bokach na raz? Tam jakby się z jednej strony odpichal nogami i jakbym w tym samym momencie właśnie czuła stopy po lewej i dupke po prawej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Jestem wręcz pewna, że jakieś 50% nieporozumień to właśnie różnice kulturowe. Dlatego sytuacja jest taka delikatna. U nas już 22 i tż dopiero wrócił z pracy... za.chwile ma rozmawiać z bratem. [emoji14] oby doszło do jakiegoś porozumienia.
Co do tego rozpychania po obu bokach jednocześnie mam tak co noc i absolutnie to kocham. Często mnie to budzi 🤣 .
Zdrzemnęłam się i śniło mi się, że skakałam na spadochronie z księżycia, bo zbierałam tam jakieś próbki dla tżta [emoji14] . Ale cudowny sen [emoji14]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|