2018-10-16, 05:29
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
Napisane przez dews
|
Raczej ból jak przed okresem nospa trochę na to pomogła, za to teraz czuję że nadchodzi migrena [emoji17]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------
Cytat:
Napisane przez smileska
Nie nadrobie Was raczej. Chyba ze jak bede miala wakacje od bycia mamą [emoji12]
Mój Niunio to 8 cud swiata. Minki robi niestworzone, wczoraj pisalam ze jest cichutki dzis piszę gowno prawda [emoji13] drze buziula na caly oddział. Mleko mam, najada sie, robi duzo kup i zawsze ma jajuchny osrakane [emoji12] ale juz uslyszalam ze mam księciunia co sobie lubi cycka podyndac bardziej dla zabawy niz dla jedzenia. Bo tylko odkladam księcia który usnął z cycem w buzi i zaraz jest ryk. Przysuwam cyca i w nosie ma dujanie ale w ustach cycek musi leżeć. I o ile fajny taki wiszący księciunio o tyle po CC zle mi jest lezec, siedziec i na[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]ia mnie kręgosłup. Dzis od 23 do 6 w sumie nie spalam bo księciunio musiał w buzialu międlic cycucha. A ze w zadnej pozycji nie bylo mi wygodnie to zmienialam je co pol godziny ....
|
Oby mu przeszło, mnie to chyba najbardziej przeraża.. szczególnie że nie czuję w ogóle klimatu kp 
|
|
|