Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2018 - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-16, 10:48   #3179
1986rybka
Rozeznanie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V

Cytat:
Napisane przez CLARA_F Pokaż wiadomość
Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek ☺ śliczne maleństwa!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Dziewczyny, mam dylemat. Termin porodu mam tak na 10.11. Moj maz zostal poproszony na chrzestnego u rodzinny oddalonej od nas o ponad 200km. Chrzciny planuja na Boże Narodzenie. Nasz maluch bedzie mial wtedy miesiac, troche wiecej jesli urodze w terminie. To beda nasze pierwsze wspolne swieta, a dluzsza trase z dzieckiem postanowilismy zrobic dopiero wiosna. Do konca tygodnia musimy sie zadeklarowac, czy zostanie tym chrzestnym czy nie. Co o tym sadzicie? Czy wypada odmowic z uwagi na nasze maleństwo?
Ja bym odmówiła.. jeśli zależałoby im aby Twój mąż był chrzestnym to przełożyliby to na późniejszy termin (albo wcześniejszy- przecież wiedzieli pewnie o ciąży)
Miesiąc to mało, niewiadomo jak maluch będzie znosił podróże, to jednak nie 50km tylko 200. Na dodatek zima. I nie wiesz jak Ty bedziesz się czuła- niektóre po 3 tygodniach już nie pamiętają że były w ciąży, a inne dopiero po 2 miesiącach dochodzą do siebie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez AnetaErr Pokaż wiadomość
U mnie z siara nadal cisza natomiast pochwalę się bo schudłam 2 kg! pewnie mi te obrzęki trochę zeszły po prostu ale zawsze to jakoś cieszy Dziękuję Dews ale jednak ja już bym wolała mieć córkę przy sobie, a nie w sobie

Zazdroo! Ja w ciągu 2 tyg 2,5kg na + [emoji31]

1986rybka jest offline Zgłoś do moderatora