Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2018 - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-17, 20:52   #3571
ewka_mewka
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V

A mój się przyznał, że chciał córeczkę. [emoji14] zawsze marzył, żeby z córką chodzić po jaskiniach, nurkować, nauczyć karate i aikido, przeganiać chłopaków i takie tam [emoji14] . Ja całe życie marzyłam o córce, ale jak tylko zaszłam w ciążę to miałam przeczucie, że to jednak chłopczyk i teraz jakoś nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej [emoji7]
Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
CLARA ja mam wszystkie parametry z prywatnych usg zapisane, tylko moja położna nie chce na nie w ogóle patrzeć ;p póki jej pomiar brzucha metrem krawieckim jest ok, to według niej nie ma się czego obawiać [emoji23]

Jajoanka ty chamko [emoji23]a tak serio to ja nie wiem co to się ludziom na starość dzieje.. Dobrze, że jej zwróciłaś uwagę! Tzn jej pewnie to nie zmieni, bo w swoich oczach jest święta, ale i ta warto zawsze takim coś odpowiedzieć, dla własnego spokoju ducha!

Dzięki Ladyisss. Ja wiem ze nie ma reguły, ale kurde nie miło się takich rzeczy słucha. Ale tak jak mówię- moja siostra ogólnie uważa, że się zna na wszystkim więc wiecie

Ewka_mewka masz rację, wiele starszych osób dopada wiele chorób, w tym psychicznych, które wpływają na ich zachowanie i stają się oni agresywni i niegrzeczni..

Co do cc na życzenie, to według nowych wytycznych NHS( tutejszą służba zdrowia) teraz możliwe jest zażyczenie sobie właśnie CC bez powodów medycznych. Ponoć trzeba tylko powiedzieć, że psychicznie nie jest się w stanie znieść SN. Jak to wygląda w rzeczywistości i czy takie życzenie zostałoby uszanowane to ciężko powiedzieć.
W każdym razie jutro spribuje ugrać usg, prawdopodobnie bezskutecznie. Plan B to usg prywatnie i będziemy myśleć w zależności co usłyszę. Mam jeszcze troszkę czasu, nie wiele, ale miesiąc mam [emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Trzymam kciuki, żeby się udało. Myślę, że jak się tam porządnie rozpłaczesz to dostaniesz skierowanie na usg [emoji14]
Cytat:
Napisane przez AnetaErr Pokaż wiadomość
TŻ na medal Mój mnie tylko wk*rwia.. Mówię mu, że dziś ma być seks, a ten się tylko głupio śmieje i mnie naśladuje glupkowatym głosem... Wku*wilam się niemiłosiernie i poszłam wziąć kąpiel, a teraz mnie przez tą głupią wannę krzyż napieprza..

Teraz nasunęło mi się głupie pytanie... jeśli tż się nie nadaje to czy masturbacja też może przyspieszyć poród? [emoji14]
Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Chyba mam skurcze krzyżowe, [emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]a jak to napierdala

Sara!!! Kciuki, żeby to było TO!!!

A co do bolów porodowych... po wczorajszym traumatycznym przeżyciu ze skurczem łydki: do dziewczyn, które już rodziły... czy skurcze porodowe są w jakiś sposób podobne do takiego skurczu łydki?

Smileska, freya, jakie piękne i idealne te wasze dzieciaczki [emoji7]

Edytowane przez ewka_mewka
Czas edycji: 2018-10-17 o 20:55
ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora