CLARA ja mam wszystkie parametry z prywatnych usg zapisane, tylko moja położna nie chce na nie w ogóle patrzeć ;p póki jej pomiar brzucha metrem krawieckim jest ok, to według niej nie ma się czego obawiać [emoji23]
Jajoanka ty chamko [emoji23]a tak serio to ja nie wiem co to się ludziom na starość dzieje.. Dobrze, że jej zwróciłaś uwagę! Tzn jej pewnie to nie zmieni, bo w swoich oczach jest święta, ale i ta warto zawsze takim coś odpowiedzieć, dla własnego spokoju ducha!
Dzięki Ladyisss. Ja wiem ze nie ma reguły, ale kurde nie miło się takich rzeczy słucha. Ale tak jak mówię- moja siostra ogólnie uważa, że się zna na wszystkim więc wiecie 

Ewka_mewka masz rację, wiele starszych osób dopada wiele chorób, w tym psychicznych, które wpływają na ich zachowanie i stają się oni agresywni i niegrzeczni..
Co do cc na życzenie, to według nowych wytycznych NHS( tutejszą służba zdrowia) teraz możliwe jest zażyczenie sobie właśnie CC bez powodów medycznych. Ponoć trzeba tylko powiedzieć, że psychicznie nie jest się w stanie znieść SN. Jak to wygląda w rzeczywistości i czy takie życzenie zostałoby uszanowane to ciężko powiedzieć. 
W każdym razie jutro spribuje ugrać usg,  prawdopodobnie bezskutecznie. Plan B to usg prywatnie i będziemy myśleć w zależności co usłyszę. Mam jeszcze troszkę czasu, nie wiele, ale miesiąc mam [emoji14]
Wysłane z 
aplikacji Forum Wizaz