2018-10-19, 11:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 27
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Ja dzisiaj odbieram 2 szale kaszmirowe i sweter kaszmirek  Oby wszystko pasowało, bo nie lubię zwrotów do h&m  Ich tempo zwrotów może "zabić" 
|
To bardzo Cię proszę o ich recenzję i w miarę możliwości o zdjęcia ( gł. szale ).
Od zwrotów w h&m jestem ekspertem Zgadza się, żółwie tempo i różne problemy to ich specjalność, choć ostatnio część zwrotów zarejestrowali mi już po 7-10 dniach 
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
Cytat:
Napisane przez Wolha wRedna
Jak często zdarzają się takie promocje -20% w klubie?
Nie wiem czy w listopadzie czekać, czy od razu po wypłacie zamawiać.
|
Podejrzewam, ze taka promocja będzie na BF, a może i coś wczesniej rzucą.
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Libra2
Dziewczyny a jak to jest teraz ze zwrotami w h&m ? Odesłałam paczkę jakieś 2 tygodnie temu i nie dostałam żadnej informacji czy w ogóle dostali ten zwrot.Wydaj mi się że kiedyś wysyłali email potwierdzający a potem czekało się jeszcze następne tygodnie na pieniądze.Coś się zmieniło i w tej kwesti? Czy powinnam już ich alarmować ? Czy mam cierpliwie czekać?
|
Po 14 dniach po odesłaniu paczki powinnaś mieć i mail i pieniądze. W praktyce, jesli po upływie tego czasu nie masz sygnału od nich, trzeba pisac i dzwonić. Oczywiście, o ile zalezy Ci na czasie, ja wolę przejąć inicjatywę niż czekać Bóg wie ile jeszcze
|
|
|