Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyna poznana w klubie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-20, 14:08   #1
tymczasowy97
Raczkowanie

Dziewczyna poznana w klubie

Hej dziewczyny
Wczoraj wybrałem się sam do klubu. Po jakimś czasie zatańczyłem z jedną dziewczyną, na końcu podziękowaliśmy sobie za taniec. Potem sam tańczyłem sobie na parkiecie a ona wtedy mnie "porwała" do tańca I znowu po jakimś czasie 3 raz zaproponowała mi taniec. Po tym 3 tańcu z nią, poszła się napić do baru soku, więc ja poszedłem też z nią. Zapłaciłem za nas dwoje. Usiedliśmy na chwilkę w loży, pogadaliśmy i wtedy ona dała mi swój telefon, żebym się wpisał na jej fb
Oczywiście to zrobiłem. Powiedziała, że za 2 tygodnie będzie podobna impreza w ty klubie i że moglibyśmy pójść razem. Za niedługo wyszliśmy razem z klubu i odprowadziłem ją pod taksówkę, na pożegnanie buziaczek w policzek i ja poszedłem w swoją stronę.
I teraz takie pytanko do Was - czy wypada mi napisać dzisiaj, oprócz tego, że dzięki za taniec i zabawę wczoraj, na przykład, że proponuję jej spotkanie za tydzień na kawę? Czy nie robić tego? Powiem szczerze, że spodobała mi się ona i nie chodzi tylko o wygląd. Dzięki za odpowiedzi z góry!
tymczasowy97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując