Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-21, 08:11   #2172
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I

Polu kurcze, zycze duzo sily w zwiazku z Malwinka ! Nie stresuj sie Kochana, na pewno bedzie dobrze !
Cambria wow 5 h bez jedzenia, ale potem normalnie z cycem ?
Anima tez jestem w trakcie "dziecko z.bliska", chlone wiedzę. Fajnie napisane, duzo mówię mężowi i chcemy tak postępować
Kurcze piszecie o grzybobraniu, ale chyba byl przymrozek ! Kropciu, Sandam - cos udalo sie zebrać ?
Finalnie poszlismy ma randke. Noe dzywalam sie do starego caly dzień, dopiero na obiwdzie pogadalismy. Powiedzialam mu o kilku rzeczach z powodu ktorych czuje się źle. Przeprosil, powiedzial ze sie postara to zmienic, bo sam to teraz widzi co i jak robi. Zjedlismy obiad i do kina. Kler mocny, meza jakos nie wbił w fotel- bo on przyzwyczajony do filmów Vegi i takie kino lubi - a mi sie podobal. Pokazuje Kościół jako firme, taki biznes, a nawet mafie - niby kazdy wie że tak jest ale nikt o tym nie mówi. Moim zdaniem warto obejrzeć.
U mojej mamy R bez zarzutów - nsjpierw spala 2,5 h, potem sie bawiły. W kinie duzo o noej myślałam- co robi, jak sie czuje itp. Jednak i mnie macierzynstwo uderzyło kupilismy jej nowe smoczki lovi 3-6m i taki gryzak małpka firmy chyba mombella czy jakos tak. Fajny
Dzień pochmurny, nic w planach póki co.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując