Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2018 - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-21, 09:14   #4307
AnetaErr
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
Ja wlasnie ostatnio mowilam dla poloznej, ze np. okresy to zawsze mialam z zegarkiem w reku, wszystko sie zgadzalo co do dnia, a czasem co do godziny! Np. 12tego o 16.00 dostawalam i za miesiac idealnie po 29 dniach o godz.16.00 kolejna miesiaczka. To bylo proste do ogarniecia, ale niestety baaaaaaaaardzo bolesne. Wahania do max 2 dni, strasznie przezywalam kazde spoznienie, ale nigdy nic sie zlego nie dzialo i pozniej wszystko wracalo do normalnego trybu. I mowie dla niej - ciekawe jak bedzie z porodem. Skoro ja bylam taka "punktualna" to jak ma sie to do TP. Ciekawe czy Dzidzio dotrzyma terminu ;-)

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
Dokładnie Ja jestem ciekawa kiedy to nastąpi, jak Malutka będzie wyglądała, jak się zacznie i jak będzie przebiegał poród, czy dam radę, jak zachowa się mój TŻ i najważniejsze.. Czy instynkt macierzyński mnie "poniesie" i będę wiedziała co robić czy nie Dzis śniło mi się córka.. Była przesliczna w tym śnie i czułam że nie chce nic innego jak tylko się nią opiekować! a chwilę później obudził mnie skurcz haha [emoji23] [emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora