2018-10-21, 09:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Cytat:
Napisane przez jajoanka
A ja jakos nie umiem sobie zwizualizowac tego jak bedzie wygladac moje dziecko... nie wyobrazam sobie, ze juz za chwile bede je trzymac w ramionach. Abstrakcja. Nadal abstrakcja  Moze serio nie jestem gotowa? XD
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka
|
Jesteś jesteś po prostu masz obawy które są raczej normalne dla pierwiastki - sama się z takich dopiero niedawno wyleczyłam ja tez nie potrafię sobie wyobrazić jak mała będzie wyglądała, a we śnie ten widok jej leżącej w łóżeczku był taki naturalny... Albo będzie jasna blondynka z prostymi wlosami po mamusi, albo będzie miała czarne włosy falowane po tatusiu chociaż tyle że oczy tak czy siak będzie miała niebieskie [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Cytat:
Napisane przez sara3008
Z tego co się orientuję to ciążę znosisz dobrze dlatego ani Ci się nie spieszy ani nie zrozumiesz irytacji mojej, Anety czy Lady, gdzie nam wszystkie dolegliwości ciążowe dokuczają, począwszy od bolow w pachwinach, okładaniu po pęcherzu, bólów kręgosłupa, zgagi, niewyspania a kończąc na naprawdę bolesnych skurczach przepowiadających [emoji14] Gdybym dobrze się czuła, to też wolałabym dłużej chodzić w ciąży, bo poród też mnie przeraża i połóg i w ogóle jak się ogarnę w domu z dwójką dzieci, jak sobie poradzę z zazdrością starszego itd.
|
Otoz to chociaż pochwalę się, że ostatnie noce śpię bardzo dobrze + śpię w ciągu dnia i biodra przestały mnie boleć w nocy budzi mnie nie tyle pełny pęcherz co skurcze przepowiadajace, więc tyle mam ze zmian i w sumie już mogę tak dorwać do terminu bo najgorsze bóle minęły (przy skurczu mam ból jak na okres który idzie od krzyza ale zawsze miałam bolesne miesiączki, więc jestem zahartowana)
|
|
|