2018-10-23, 05:01
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica
Anima rano podesle Ci wyniki, to pewnie nic istotnego jak mowisz  wieczór z myszą - dramat ! Ja nie boje sie myszy, ale mysz w domu, z Małym dzieckiem to dla mnie by bylo niedopuszczalne. Co do chrzcin to my ustnoe zapraszalismy.
Ovejita, za komentarz tesciowej o brzuszku to należą sie baty
Sandam , bardzo Ci wspolczuje tycj nocek, serio  tez bym nie wyrobila, ja uwielbiam spac....mimo, że w dzien R praktycznie noe śpi, to odpukac, noce są rewelacyjne...nie biczuj się tym mm, po prostu podaj. W tej ksiazce dziecko z bliska jest napisane, że pokarm mamy jest celowo mało kaloryczny, żeby dziecko dzybciej go trawilo, żeby znów znalezc sie blisko mamy. Kochana, Ty musisz sie wysypiac, bo Twoje zdrowie psychychiczne i fizyczne jest najwazniejsze ! Musisz czuc die dobrze, żeby zająć sie P, po prostu musisz !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U nas już po nocy, położył się spać o 3.30 i 4.15 już pobudka i koniec spania. Niewiem czy spałam dzisiaj choćby 3 godziny. Naprawdę mam ochotę ubrać się i wyjść. Mam powoli dość tego macierzyństwa, mam wrażenie że żyje już tylko po to żeby małemu dać jest i go przewinąć, bo po takiej nocy to cały dzień to zwykła wegetacja, żeby nie przysnąć i żeby pilnować małego..
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
|
|
|