2018-10-23, 07:32
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
Napisane przez dorka24
Kochana u mnie jest to samo. Cały miesiąc z przerwami taki jest. Ostatnie noce to wogóle pobudka co 1,5-2 godziny. Budzi się z krzykiem, zje 2 minuty i ryk, idzie spać tzn kręci się cały czas i tak w kółko. Też nie daje rady. Teraz od 4 godzin nie jadła bo nawet cycka nie chce złapać. U tż się uspokaja na rekach u mnie średnio. W dzień też nie jest za dobrze bo musi jeść na śpiocha. Mam nadzieję że to szybko minie bo też jestem na skraju załamania i zmęczenia. Nigdy nie sądziłam że tak to wygląda. Chce karmić piersią a dziecko nie chce jeść
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Może głupio to zabrzmi ale cieszę się, że nie tylko u nas jest taka tragedia.. Trochę mi raźniej. Naprawdę liczyłam się, że macierzyństwo to nie wczasy ale u nas jest taki armagedon, że nawet nie umiem się z tego cieszyć, że zostałam mamą.. I żal mi du*ę ściska jak widzę, że niektóre dzieci w ogóle się nie budzą na jedzenie albo tylko z jedną pobudką.. Mam nadzieję, że mały w końcu da mi trochę pospać w najbliższym czasie, bo naprawdę mam dość i fizycznie i psychicznie.
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
|
|
|