Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-10-31, 15:41   #4530
thian
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 21

Cytat:
Napisane przez VGirl Pokaż wiadomość
No niestety, kody na -50% nie działają
Sprawdzałam, większość kodów jednak działa (w tym te 50%). Od 127 strony sobie przejrzyj, aż do postów które podała Ci krasulka. Wystarczy chcieć ich poszukać i potestować.

Co do wysyłkowej LISTOPADOWEJ, to chyba jednak będę zamawiała, gdyż... "chodzi za mną" metalowe pudełko z zestawu za 59zł, już nawet znalazłam mu kilka zastosowań. Jeszcze tylko nie zdecydowałam czy herbata czy jabłko.
Pewnie nie jest szczególnie normalne, kupowanie czegoś dla opakowania, ale cóż - ja tak czasami mam.

edit:
Cytat:
Napisane przez kotek_laskotek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z realizacja ulotki za październik? Można ją zeralizować jeszcze w pierwszym tygodniu listopada? Wiem, że dawniej była taka mozliwość, ale bardzo dawno nie robiłam zakupów w stacjonarcei nie wiem, jak to teraz działa.
W Warszawie, na Chmielnej (tylko ten sklep uznaję) nie robią problemu z realizacją ulotki do kilku dni po terminie. Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale powinno być podobnie. Przynajmniej w sklepach głównych YR, bo w tych galeryjnych (nie polecam) bywa rożnie.

Edytowane przez thian
Czas edycji: 2018-10-31 o 17:10
thian jest offline Zgłoś do moderatora