Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam do Was dziwne pytanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-03, 14:36   #1
wwmarta
Przyczajenie

Mam do Was dziwne pytanie...

Hej wszystkim właśnie dołączyłam do formum, moje pytanie może jest trochę☠dziwne, ale co tam, raz się żyje…

Czy Wy też zauważyłyście, że z czasem i wiekiem motwyacje i perspektywa się zmienia?

Na przykład jak ja miałam 18 lat to niczym się nie martwiłam, jak miałam od 20-24 to chciałam bardziej doświadczać i wtedy po trochę zaczełam się martwić o swoją wagę, bo widziałam że jak chcę mieć fajnego mężczyznę to jakoś muszę☠o siebie lepiej zadbać.
Potem im bliżej do 30tki tym bardziej chciałam się ustabilizować i mieć dziecko i też nie wiem jak ale z czasem przybrały i się zbędne kilogramy. Potem po 30tce i ciąży to już w ogóle +13kg.
I tak widziałam, że z czasem mi w ogole motywacja do odchudzania spadła. Bo po co. Ale też zauważyłam że to chyba miało wpływ na mój związek bo jakoś się tak rozmemłał i być może to kwestia tego że już mojemu mężowi się☠tak nie podobam, a on się☠ogląda za innymi…

Jak Wy miałyście z wiekiem i odchudzaniem? Też Wam się to zmieniało? Co Was motywuje i motywowało w jakim wieku żeby schudnąć?

Wiem że to może dziwne, ale napisałam jak czuje… może ktoś będzie mógł opowiedzieć swoją historię i się podzielić
wwmarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując