Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-05, 12:29   #4587
sandrita86
Zadomowienie

Dot.: Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)

cześć Dziewczyny !
Czarowniczko moje gratulacje [emoji8]
ja się nie udzielam bo tylko smecic mogę. od 1. 11 jestem bezrobotna pierwszy raz w życiu [emoji21] byłam na 7 rozmowach z czego na 3 mi powiedziano że mam za wysokie kwalifikacje a na 2 że za małe doświadczenie. 1 bez odpowiedzi zwrotnej i z ostatniej czekam. załamana jestem. co prawda finansowo na pół roku ustawieni jesteśmy ale w domu już na głowę dostaje poza tym wolałabym nie przejadać oszczędności...

starania też poszły w odstawke skoro umowy o pracę brak.

do tego Tymuś miesiąc chorował z czego 5 dni w szpitalu spędziliśmy bo zapalenie oskrzeli przeszło w zapalenie płuc i mały leciał nam dosłownie. usta sine, rączki lodowate i dreszcze. ciężki to był czas dla mnie. dzisiaj pierwszy dzień w żłobie po przerwie i był płacz co mu się od dawna nie zdarzało[emoji52]

także to tyle u mnie.
btw dla kindle użytkowniczek mam kilka nowych książek i chętnie się podzielę ☺

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

btw2 @Midusia u nas końca drogi mlecznej też nie widać. wciąż tylko słyszę mama mniam mniam albo mama dam mleko [emoji38]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz