Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Długie, ciemne wieczory:( Co robicie w tym czasie? Proszę o pomysły.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-06, 06:28   #75
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Długie, ciemne wieczory:( Co robicie w tym czasie? Proszę o pomysły.

Cytat:
Napisane przez EmilkaEmilia555 Pokaż wiadomość
No nie z dzieckiem niebardzo, niby jest oświetlenie na ulicy no, ale nie pójdę na plac zabaw. Po mieście z dzieckiem pochodzić czy jak idę do kogoś to ok, ale nie na typowy spacer. Sama to tak, ale też nie jakoś późno.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

To super, że mnie rozumiesz Myślę, że sporo osób tak ma właśnie w okresie jesień- zima. Też jak wracam chociażby ze spaceru popołudniu, chwila i ciemno to też nic mi się nie chce I zastanawiam się czy jest sens pić kolejną kawę gdzie latem to normalnie 17 czy 18 piłam. Ogólnie bardzo lubię kawę, przez to też może późno zasypiam, ale rano i tak zawsze wcześnie wstanę
Niestety u mnie wyjścia na basen czy łyżwy trochę ciężko, ponieważ nie mam prawka. Jednak myślę, że niedługo może autobusem się wybiorę po prostu w jakieś popołudnie
No i też za bardzo nie mam z kim. Krótkie spacery i gdzieś posiedzieć to jeszcze, ale żadna koleżanka nie ma ochoty popołudniu wybrać się na basen/ siłownię czy np pobiegać wieczorem po naszej miejscowości mimo, że jest oświetlenie no, a samej jakoś nie mogę się zebrać.
Nadal nie rozumiem dlaczego nie mozesz wyjsc z dzieckiem na plac zabaw po 16

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

W kontekscie twoich postow, ten fragment brzmi nieco zabawnie. Masz milion wymowek na wyjscie z domu "bo ciemno" a uwazasz, ze jestes tak aktywna ze az odstajesz od reszty spoleczenstwa. Chyba musisz to nieco zweryfikowac.

Cytat:
Napisane przez EmilkaEmilia555 Pokaż wiadomość
Ogólnie nie lubię siedzieć w domu. Wiem może jestem dziwna...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując