Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowe dzieciaczki 07/08
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-16, 09:10   #548
nataliasz0
Raczkowanie

GG do nataliasz0
Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08

No ja tez dziewczyny zastanawiam sie nad spiralka ale jeszcze nie jestem zdecydowana boje sie troche sama nie wiem dlaczego - poczekam pol roku i zobacze?
Kasiamaja: Dobrze ze juz nie ma tej wysypki rzeczywiscie patrzac na zdjecia czlowiem sie zamartwia ale jesli juz jest ok to tylko sie cieszyc Caluski dla malej ale slodziutka jest
Olu: Widze ze twoja coreczka rosnie jak na drozdzach ah ten tatus widze ze tez swiata poaza nia nie widzi moj MArek tez jak chwyci Alicje to tylko by ja nosil Ale ja krzycze zeby nie rozpieszczal dziecka bo ja pozniej mam problem - tylko na rece i rece OH ci tatusiowie
Widze dziewczyny ze wszystkie dzieciaczki rosnaaaaaa oh juz sie boje sie jak moja zacznie raczkowac wiem jeszcze mam czas ale coz czas tak szybko leci ze nie wiem kiedy minely te cztery miesiace NO 26 sierpnia mina 4 miesiace odkad Alicja jest z nami
Ah musze sie pochwalic wczoraj malej dalam sprobowac jabluszka i nawet zjadla (dwie lyzeczki ale od czegos trzeba zaczac). Teraz na noc bede juz jej dawac kaszke bo widze ze samo mleko jej juz tak nie syciBo przez ostatni tydzien to sie nie wysypialam w nocy mala budzila mi sie na jedzenie co 3h co nie bylo normalne i dlatego postanowilam wprowadzic jej pewne zmiany w zywieniu Dzisia w nocy dostala mleko + troche kaszki i bylo ok - kupka normalna rano czyli jelitka malej dobrze trawia
A jak wy mialyscie dziewczyny z waszymi pociechami na poczatku? BO jestem ciekawa
Ah zycze wszystkim udanego wekendu
Calusy
nataliasz0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując