Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-16, 11:43   #327
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
najchetniej wszystko
jak widac narazie na temat studiow sie nie wypowiadam, bo nie satysfakcjonuje mnie to na co sie dostalam ;/ no i czekam na wrzesniową. ew kierunek na ktory zawsze chcialam isc, ale ciezko sie dostac - najpierw pojde na zaoczne, a pozniej sprobuje wybic sie dobrą średnią na dzienne, chociaz wiem ze bedzie ciezko.

narazie wtepnie jestem umowiona na jedno spotkanie - w callcenter. wiem na czym polega praca, mam doswiadczenie - i to duze - w kontaktach z klientami, musza spr tylko moj glos noo i rozmowa. przedstawilam im sytuacje i mam sie zglosic jak juz bede w krk.
ew. mysle o pracy w sklepie bo tez wiem z czym to sie lączy tyle ze w takiej sieciowce, np w galerii mozna zarobic ok 1100 (na poczatku chyba.. ) a baaardzo duzo pracy jest, takze to tez zalezy od warunkow.

ale telemarketing jest w miare ok, kumpela pracowala w wawie i poleca mi, bo trzeba byc baaardzo wygadanym i umiec nakrecać ludzi na dodatkowe promocje jak juz dzwonią cos zamowic ;] czyli wg niej nadaje sie świetnie :P

a tylko o tej pracy od Tż ew. myslisz?

nie tylko o tej pracy
jeżeli znajdę coś innego, ciekawszego, lepiej płatnego itd. itp to oczywiście wtedy zajme się czyms innym
ciekawie brzmi ta praca w callcenter, możesz mi powiedzieć na czym konkretniej polega? jak sie tam dostać? no i jak wyglada kwestia finansowa?
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora