Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzeczy, które uwielbiamy i sobie bez nich życia nie wyobrażamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-18, 12:06   #1
Silvia91
Rozeznanie

Rzeczy, które uwielbiamy i sobie bez nich życia nie wyobrażamy!

Hej wszystkim!
Zainspirowana wątkiem pt. "Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami" postanowiłam założyć nowy, gdzie możemy podzielić się różnymi rzeczami, które z kolei są przez nas uwielbiane Zapraszam wszystkich do dyskusji

Jeśli chodzi o mnie to kocham:

- masło orzechowe - szczególnie to z Biedry
- kosmetyki kolorowe - to akurat nie zmienia się od wielu lat. Kolekcjonowanie ich i przyjemność z ich używania jest moją pasją od dłuższego czasu.
Obecnie mam fazę na rozświetlacze, zwlaszcza w kolorze rose-gold. I muszę przyznać, że jestem fanką dość mocnego rozświetlenia
- suchy szampon - odkąd odkryłam tem specyfik, nie wyobrażam sobie mojego życia bez niego. Dla mnie jest to szybkie i praktyczne rozwiązanie
- akcesoria do domu, ozdoby sezonowe i świąteczne - uwielbiam oglądać i kupować
- koszule - nie tylko takie klasyczne, ale i również te z wzorami.
- spodnie rurki - nie wyobrażam siebie widzieć w innym kroju spodni
- mieć pomalowane paznokcie - nie cierpię całego procesu malowania paznokci, ale nie lubię siebie w niepomalowanych. Czuję się jakoś tak bardziej kobieco, gdy mam zrobione mani
- radio - nie wyobrażam sobie porannego szykowania się bez słuchania radia, jakoś zawsze tak lepiej mi jest i raźniej
- kwiaty doniczkowe - kiedyś nie bardzo się nimi interesowałam, ale obecnie bardzo lubię kupować sobie "nowych przyjaciół". Póki co znoszę do domu storczyki, kwiaty bonsai i aloes, między innymi temu, że niełatwo je uśmiercić
- lubię media społecznościowe takie jak Fb, Insta, YT czy Pinterest. Uważam, że można znaleźć tam wiele fajnych inspiracji, pomysłów no i poznać ciekawych ludzi.
- jesień - uwielbiam tą porę roku, jest dla mnie najpiękniejsza pod względem kolorystycznym.
- szary kolor - klasyczny odcień i pasuje do wszystkiego.

Jak jeszcze mi się coś przypomni to dopiszę. A Wy co uwielbiacie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz