2018-11-18, 16:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2019
Cytat:
Napisane przez MIecznik123
A ja ani razu nie rzygnęłam sobie w tej ciazy. Tylko mi zapachy ciągle dokuczają. A najgorzej jak ktoś rosół gotuje, to do wieczora mi nie dobrze przez ten słodki mdły zapach.
Chwilę przed pierwszą ciążą mąż kupił mi przepiękne perfumy (serio przed ciążą uważałam, że ładniejszych nigdy nie miałam). Kosztowały ponad 600zł. Zaszłam w ciążę i nie mogłam ich użyć. Tak mi śmierdziały, tak mdliły, że do tej pory mam uraz do nich. I tak sobie stoi cały flakonik już trzeci rok. Żeby nie było przykro mężowi to z raz na pół roku się przemęczę i nimi psiuknę. Ale tylko kojarzą mi się z wymiotami [emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Od tamtej pory więcej nie kupił mi perfum [emoji36]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja też nie wymiotowalam, A mdłości miałam 3 razy jak jechałam samochodem i patrzyłam w telefon [emoji23][emoji85] tak odpukac zero dolegliwości.
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------
Cytat:
Napisane przez czubasek20
Miałam taką samą sytuację z perfumami w pierwszej ciazy, oddałam je siostrze żeby se nie zmarnowały.
Dzień dobry,
Wstałam o 9:40 i nie było przytulanka z kibelkiem. W ogóle całkiem nieźle się czuje ale zaczęło mnie mocno odrzucać od każdej postaci miesa, więc przepowiadam u siebie małego chlopca 
|
Jak odrzuca od mięsa to na chłopca? Ja od kiedy się o ciąży dowiedziałam nie mogę jeść mięsa tak mnie odrzucilo.
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------
Cytat:
Napisane przez natlem
Ja teraz też nie używam perfum przeszkadza mi zapach pod nosem [emoji23]. Wczoraj miałam taką zachcianke nie było męża mama do mnie przyjechała i na obiad jadlysmy swoje pieczone ziemniaczki w ćwiartki z przyprawą w piekarniku rewelacyjne były ja jeszcze jadłam je z masłem i solą i popilam mlekiem. Ale mnie później pogonilo... haha. Zawsze w niedzielę się waze i waga w miejscu [emoji57] ale mnie za 1.5tyg lekarka opierniczy.... odnośnie rosołu jedna z was mdli A za mną tak chodził że dziś gotuję i nie umie się nawdychac tego zapachu haha [emoji23]. A na wieczór jedziemy na pizzę koronę- była to pierwsza pizza która jadłam w pizza hut nie mogę przegapić że znów jest dostępna [emoji23][emoji23] aż mi ślinka leci na sama myśl. Teraz muszę drzemke zaliczyć bo mi oko leci - A rosół pyrka co by mi pół garka nie zostalo przez moje spanie [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A czemu Cię lekarka opierniczy za wagę? Przecież na początku nie musi rosnąć. Mi w pierwszej ciąży do 18 tygodnia ani gram nie przybył.
|
|
|