Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2019❤ Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-20, 10:54   #45
Johasia28
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2019[emoji173] Cz.III

Cytat:
Napisane przez Kwiatkowitka Pokaż wiadomość
Jestem

Po wizycie: szyjka dalej ma 23. Tylko brzuch mnie coś dzisiaj zaczął boleć, chyba z tych nerwów. No ale ginekolog popatrzył, serduszka posłuchał i wszystko w porządku.
Super, że wszystko okej A brzuch często z nerwów boli, więc proszę się nie denerwować!

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;86143613]Witam sie w 28tc Czyli 27+0 t on jest juz 3 trymestr? Bo apka pokazuje ze za tydzien kciuki za wizyty
Ja dzis ide odebrac wypis I pozalatwiac sprawy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
To chyba zależy jak apki liczą - na preglife jest opis, że oni przyjmują, że ciąża trwa 9 miesięcy kalendarzowych i 10 miesięcy ciążowych, ale w większości przypadków 28 tc się juz zaliczał do tego 3 trymetru

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Dzien dobry! Powodzenia na wizytach

Czy u Was tez tak mocno wieje? U nas okropnie w nocy cos nam zwialo z balkonu ( nie ustalilam co 🤣 ). Siedze dzis w domu i nie wystawiam nosa ani na cm o ile nie bede musiala [emoji14]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wieje to mało powiedziane, tak dmucha, że aż mam głośno w domu :P A ja jak na złość muszę tuptać do lekarza (mam na tyle blisko, że nie mam żadnego busa, ale na tyle daleko, że i tak czasem mi się nie chce ).

Cytat:
Napisane przez Anuszka9 Pokaż wiadomość
No tak ma wątku listopadowym można teraz poczytać o akcjach porodowych [emoji16]
Co do pogody to ciężko się przestawić długo cieszyło nas słoneczko aż tu nagle 0 stopni . Też się cieszę że mogę ten czas spędzić w domu[emoji39]

Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Uwielbiam czytać listopadówki, one tam mają bardzo fajne podejście do tego rodzenia

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Heej wszystko u dziewuszek dobrze (łącznie z tym że to nadal dziewczynki [emoji23] ) napiszę więcej jak dotrzemy bo jeszcze kilka roznych pie.rdó.łek na mieście obydwie są już ponad 1kg [emoji7]

Bazgram z telefonu.
Oooo kolejna magiczna bariera przekroczona, super

Dzień dobry w nowej części Ja kończę śniadanko, muszę rozpakować paczki, które mi poprzychodziły wczoraj (apteczne itd.) i potem lecę do tego lekarza, ale przy takim wietrze to dobrze, że ma się tę masę to przynajmniej mnie nie zdmuchnie
Johasia28 jest offline Zgłoś do moderatora