Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2019❤ Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-20, 19:35   #91
kamila_509
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2019[emoji173] Cz.III

Cytat:
Napisane przez anett89 Pokaż wiadomość
Melduję się! 28+3, ok 1340g [emoji4] Młoda się dziś na nas wypięła i pokazała tylko plecki i du*kę [emoji23] ale tak to wszystko ok i oby tak dalej!
A co do wiaderka to naogladalam sie na jutubach filmików i tam to nawet sprawnie wygląda. Niby ich plusem jest to, ze dziecko czuje się tam bezpiecznie i ciasno jak w łonie matki, a pozycja którą tam przyjmuje może łagodzić kolki... Najwyżej kupię to i to i po prostu sama się przekonam co lepsze...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Duza dziewczyna rosnie! jak na prawdziwa dame przystalo pokazala foszka
Cytat:
Napisane przez Johasia28 Pokaż wiadomość
Wlazlam przed gówniarami, nawet się nie pytałam czy mogę tylko po prostu weszłam jak się drzwi gabinetu otworzyły [emoji23] Wizyta okej, żelazo się podnosi, młody dalej tyłkiem w dół, znowu komplet badań do zrobienia. Ale styrana jestem nieziemsko bo do lekarza spacerkiem, potem od lekarza do roboty też piechotą a jak już byłam w biurze to dzwoniła położna, że pomyliła l4 i dała mi od innej pacjentki, więc zas z powrotem do przychodni a potem to już sklęsłam i stwierdziłam, że do pracy już się drugi raz nie wracam tylko mąż jutro to zwolnienie zawiezie a ja powoli zaczęłam zmierzać w stronę domu, ale tak mnie zaczęły boleć plecy, że już wiedziałam, że na raz nie dojdę więc wstąpiłam do rodziców (bo bliżej) no i posiedzialam tam sobie 1,5 godzinki, potem tata mnie zwiozl pod Biedronke po szybkie zakupy i do domu. Ale wlazlam teraz na to nasze 4 piętro i chyba kręgosłup za przeproszeniem dupa zaraz wyjdzie [emoji23]
Anuszka - następna wizyta 12 grudnia (u mojego gina) plus 19 grudnia USG

Jutro 3 prenatalne więc podejrze co tam w brzuchu i jakie wymiary

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Dobrze, ze wyniki lepsze
Cytat:
Napisane przez Sylwia00804 Pokaż wiadomość
Jestem juz po wizycie [emoji4] Aniołka miewa sie bardzo dobrze, ułożona główka do dołu. Bardzo sie wierciła, bo ja nakarmiłam batonem[emoji1] buziunie miala ponoc przy samej skórze [emoji4] ginek musiał trzymac glowice usg w powietrzu, zeby nie gniesc jej buzi [emoji23] od skóry do jej dziurek e noski 2.5 cm [emoji4]

Niestety nie wazyl małej [emoji58][emoji848] mowil ze na następnej wizycie.

Moja morfologia sporo spadla, stwierdził anemie, dostalam leki, mam odpoczywać.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

I z racji tego, ze dzis czulam sie bardzo srednio, chciałam od ginka 3 dni zwolnienia. Pytał czy ns pewno starczy itp, ale upaarlam się ze starczy. Dzwonię wiec po wizycie do szefa i mowie o zwolnieniu a ten... z geba!! Byl wrecz wściekły i oburzony, ze co takiego sie stalo ze zwolnienie? Ile tego zwolnienia? 2, 3 tygodnie? Po prostu mnie zatkalo. Ja na to, ze 3 dni.... ze mam zle wyniki... . I dopiero spuścił z tonu, zaczął byc mily i pytać czy aby nie za malo, czy zdarze odpocząć... . Nie ukrywam ze po zakończeniu rozmowy poplakalam sie z nerw. Jedna jest na zwolnieniu robila sobie cycki a mi robi problem o zwolnienie chociaż jestem w ciazy i 7 miesiac sie zaczął ?! No ludzie!!! Jestem strasznie wściekła i zawiedziona. Prawdopodobnie uniose sie honorem i nie wroce. Wie o mojej ciazy od czerwca!! Więc niech teraz nie będzie pokrzywdzony tylko cieszy się, ze nadal pracujemy! Echh
Musze to przemyśleć, ale rozum mowi mi "idz na zwolnienie" . W szczególności za to jak sie zachował.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Padlam jak czytalam o tej buzi
A szef zachowal sie chamsko fest. Ja pewnie bym zrobila na zlosc i zostala na zwolnieniu. Grrrr

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz