Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marcowe 2019 - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-27, 10:51   #143
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Dot.: Mamy marcowe 2019 - cz. 4

Cytat:
Napisane przez meesha Pokaż wiadomość
Ja tez chce przepis na pierniczki, chce chce przydam sie do czegos w tej ciazy [emoji23][emoji23]

Hmm ale nawet jakby urosla to kopac powinna? W koncu pozniej tez kopia dzieciaczki... wczoraj chyba sie obrocila bo czulam rozpychanie mocne, ale dwa tygodnie ruszala sie regularnie wiec brakuje mi tego

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Ja jestem team mandarynka, z mezem na mikolajki robimy sobie zawsze nawzajem paczki slodyczowe w okreslonym budzecie (na studiach 20 zl bylo [emoji23]) i w mojej zawsze jest kg albo 2 mandarynek
Pomarancze tez kojarze ze swietami
Jaki super pomysł z tymi paczkami słodyczowymi!!! kradnę!
Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
Hej. Żyję, ale do 3 się męczyłam, w końcu wzięłam paracetamol i szybko przeszło. Stawiam, że to od jedzenia. Na późny obiad zjadłam pizzę. Ale jakby mi lek nie pomógł, to miałam dzwonić do koleżanki, by mnie wiozla do szpitala. Sama mi nawet wieczorem proponowała. Ale najadłam się strachu, nie dosc,m że boli, że ciąża, to sama w domu. Dziś powiem mamie, niech myśli, co dalej.

No a więc od ok. 3 do 4 pospalam. Później ten zasraniec kot dał taki popis, że myślałam, że go udusze. I tak właściwie całą noc w plecy.

Szefowa współczuję koncertu i to od samego świtu!!
Ja mieszkam teraz w starym bloku i w lecie któregoś dnia, chyba z okazji rocznicy powstania styczniowego warszawskiego, jakiś geniusz napierdzielal na full wszelkie możliwe pieśni patriotyczne i wojskowe, też od 6 rano. Nie mogłam skupić się na pracy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dobrze, że wszystko już w porząsiu... Może trzustka albo woreczek się zbuntowały... W którym miejscu Cię bolało?

Ale widzę, że kalafiorek ciążowy na najwyższym poziomie, że już nowe powstania tworzysz
Cytat:
Napisane przez owocelki Pokaż wiadomość
Ja też mam ciągle fazę na pomelo, chociaż teraz przechodzi mi w pomarańcze [emoji14]

Dostaliśmy właśnie wycenę na żaluzje drewniane i normalnie szczena mi opadła jak zobaczyłam kwotę, nie byłam na to gotowa psychicznie
Ja chcę zamówić na jedno okno do łazienki, i tak mnie ta cena stopuje, że póki co nie mam w tym oknie nic oprócz parawanu z maty plażowej więc sąsiedzi mają kino bambino, cóż [emoji2368][emoji23]
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora