Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-11-28, 18:33   #1777
malgoska_78
Zakorzenienie

Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Szczerze napiszę, ze jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to chciałam bardzo 2 synka. Byłby Miłosz i Leonek. Trochę byłam zawiedziona jak na pierwszych prenatalnych powiedział nam, że na 95% dziewczynka. Takie uczucia nazwę to-"mieszane" miałam do chyba 25 ty. ciąży bo jakoś nie czułam tych sukieneczek, gumeczek, opaseczek itp. A teraz jestem przeszczęśliwa, że to Maryśka i mam parkę dzieci. Miałam sama do siebie pretensje w czasie ciąży, że przecież najważniejsze to, że jest zdrowe a nie, że to nie Leonek. Ale tak jak w 1 ciąży czułam prawie od zapłodnienia ( ) , że będzie synek tak w 2 ciąży podświadomie wiedziałam, że będzie dziewczynka ale liczyłam, że może jednak urośnie ogonek. I dobrze, że nie urósł
U mnie w rodzinie same Kobity więc 1 wnusio moim rodzicom 'się przyda' :-D
Ja jakoś od początku nastawiłam się na Mateusza i tak będzie, mój TŻ za to pęka z dumy
Ja żałuję tylko, że nie będę mogła Córci kupić butów Melissa :-( choć dla chłopca pewnie też coś znajdę :-DDD

BTW- super, że masz 'parkę' - ja tak zawsze chciałam, ale teraz myślę, że na 2 dziecko już za późno niestety - życie !

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

Gosia kup sobie
Pewnie kupię, ale póki co ledwo zrobiliśmy remont i wcisnęłam ogromną szafę, łóżeczko i komodę do sypialni więc szału nie ma z przestrzenią i nie wiem gdzie wszystko trzymać

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez lauranow Pokaż wiadomość
Przyszły moje nabytki👍👍👍❤❤❤ portfelik rewelacja,a slan jest piękna
Portfel fajowy, ale torebka przepiękna
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując