mój chłopak paranoicznie przeżywa moją przeszlość..
jestem ze swoim chlopakiem prawie rok, jestesmy wobec siebie szczerzy wszystko sie idealnie wrecz uklada, naprawde strasznie sie kochamy ale..
no wlasnie jest jedno ale a propo 'szczerzy'
kiedys rozmawialismy o swojej przeszlosci (nasze kontakty z plcia przeciwna, ewentualne poprzednie zwiazki) wiadomo chlopak chcial wiedziec czy jestem jeszcze dziewica itd
no i bylam wtedy ta dziewica jeszcze wiec byl spokojny i sie cieszyl, jednak jeden maly myk z przeszlosci strasznie go męczy
rok temu zanim jeszcze w ogole wiedzialam ze bede z moim obecnym chlopakiem mocno kręcilam z jego kumplem, nie bylismy w związku aczkolwiek nie raz dawane byly buziaki lub dochodzilo do zblizen na imprezach (nieseksualne zblizenia, tylko fizyczne)
moj chlopak obecny nie raz to wtedy widzial, z reszta gdy rozmawialismy to wypytal o wszystkie szczegoly i od tamtej pory strasznie sie nimi zamęcza
potrafi w trakcie naszego zblizenia poruszyc z nienacka ten wątek, widać ze sie męczy tymbardziej ze chodzi z tym kumplem do klasy i codizennie widzi go w szkole
nie wiem co mam robic boje sie i on z reszta tez ze doprowadzi to do tragedii lada chwila, kocham go i on kocha mnie nie chcemy zeby tak to sie sknoczylo ale przyznam ze mnie to juz troche zaczyna dolowac bo ilez mozna, temat sie ciągnie od tygodni..
on to akceptuje w pelni wszystko tylko jakby sie nie moze pogodzic ze dotykal mnie(?) czlowiek ktory jest jego kumplem
moze spotkalyscie sie z takim problemem lub wiecie co z tym zrobic pomozcie!!!
Edytowane przez panna_felicjanna
Czas edycji: 2018-12-06 o 12:11
Powód: przywrócenie treści
|