2018-12-01, 08:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Styczniowe 2018 cz. 3
Emeczka kurcze fajna opcja z ta 1/2 etatu. Bedzie spokojnie czas na ‚wdrozenie sie’
U mnie nie ma opcji takiego rozwiązania, moje stanowisko jest jedno, mam kierownicze stanowisko i półetatu nie przejdzie.
Jawjola dokladnie, mi tez na sama mysl slabo, zeby dac komus obcemu swoje dziecko. Nikt sie nim nie zajmuje oprocz mnie, ale jesli zdecyduje sie na powrot do pracy to wiem, ze kontakt z dziecmi dla niego bedzie super sprawa. Jak widzi rówieśników to az sie trzesie.
_toja jeszcze raz powodzenia!
Nikopoia zdrowka dla Gaba, ostatnio tez sie zastanawialam czy Fiska nie boli ucho, bo łapał sie za nie, ale to chyba bylo przejściowe.
U nas telefon bardzo czesto w ruchu, bo rozmawiamy z moja mama na video rozmowie, wiec cwaniak az w glos smieje sie jak widzi siebie na podglądzie.
Kurcze martwi mnie ilosc zasikanych pieluch. Filip z nocy zawsze mial baardzo zasikanego pampersa, czasem mu raz przebierałam, w ciagu dnia roznie, ale nie widzialam powodow do zmartwień. Po wczorajszej nocce mial malo zasikane pieluchy, w ciagu dnia tez duzo nie nasika, a dzisiaj w nocy specjalnie go raz przebralam i obie pieluchy wygladaly, jakby tylko raz zrobil siku. Mam nadzieje, ze w ciagu dnia nadrobi, bo sie martwie. Chyba, ze to normalne...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|