Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-03, 19:54   #91
WerkuUuS
Zadomowienie

Dot.: Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
To ja pisałam, u mnie 3 cm rozwaecia, szyjka gotowa i nic nie ruszyło ale Tobie życze żeby jednak przepowiednie lekarza się sprawdziły.Napewno chciały mieć łatwiej ale to wszystko moim kosztem bo ja cały weekend dziecko bez pieluchy miałam i ani jednych majtek nie zmoczyła, w nocy też śpi bez i wytrzymuje. Jutro zobacze jak będzie ale jeśli tak jak dzisiaj to dzwonie tam, niestety ale taka maja prace i dobrze wiedzą że przychodzi czas na odpieluchowanie, a one nie mają czasu zapytać czy chce siku i najlepiej powiedzieć że nie woła. Prosiłam już wcześniej o wysadzanie bo pomału przygotowywaliśmy córke do momentu rozstania z pieluchą. Gdyby dużo sikała po majtkach to bym odpuściła bo nie gotowa ale ona pięknie woła. Rozumiem też że tam dzieci i to inaczej wygląda no ale jak jej tam nikt nie pokaże że też robi się na nocnik to moje starania pójdą na marne.

Ogólnie mam dziś kiepski humor, z mężem nie zamieniłam ani słowa bo wkurzyłam się że nic w tym żłobku nie powiedział, wszystko na mojej głowie. Za chwile pojawi się drugie dziecko i ja nie będe w stanie przypilnować wszystkiego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ooj rozumiem Cię. Wiedzą na czym polega praca w żłobku i tak samo wiedzą ze dzieci wyrastają z pieluch itd. Powinny uszanować to ze rodzic się stara w domu by dziecko rozstało się np z pieluchą a nie tak olewać temat bo im się zapewne nie chce... ehh
Brawo dla Córci duża kobitka już bez pieluchy śmiga [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Co do ochraniaczy i książek pod łóżeczkiem to tez o tym słyszałam m.in. u mamy ginekolog ale i wcześniej również.
Ochraniacza na razie nie będę stosować bo nawet nie mam jak w koszu Mojżesza [emoji28] tak samo książki. Przy drugiej dzidzi jak już normalnie od samego początku będzie łóżeczko to motyw z książkami wykorzystam, a ochraniacz od ściany nie wydaje mi się złym pomysłem. Nawet chyba ten chłód by ograniczał co bije od ścian. No ale co kto lubi - sprawa indywidualna

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk