Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-12-04, 18:39   #170
krasulka7399
Zakorzenienie

Dot.: Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)

Cytat:
Napisane przez nikkita Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeżeli brakuje Wam jeszcze jakichś ciuszków dla maluchów, to w tesco jest do soboty -25% i obejmuje też przecenę. Ja dzisiaj dokupiłam jeszcze kilka pajaców (wyszły ok. 10 zł za szt.) i skarpetki. Ubranka stamtąd są naprawdę dobrej jakości

Wczoraj kupiłam kombinezon na zimę, bardzo ładny i jeszcze przy kasie się okazało, ze ten rabat się naliczył
Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Klarcia wita ciocie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Śliczna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez damgala Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Maluch przystopował z wagą bo tydzień temu ważył 3100 g a dziś 3250 g, albo to granica błędu. W każdym razie bardzo ogromny nie jest, uff. Szyjki kawałek się znalazł przy dzisiejszym badaniu. Gin mi zrobił przedsmak porodu. Najpierw sprawdzał szyjkę a później jakoś tak do góry włożył łapkę i poczułam takie pieczenie i ból że szok, na szczęście trwało to chwilkę. Powiedział że to było około 10% bólu porodowego. Nie wiem co mi sprawdzał ale wiem na co się nastawić. Łatwo nie będzie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tez miałam to ostatnio i jeszcze kazała mi unieść pośladki w górę i tak w powietrzu coś sprawdzała, mówiła ze nieprzyjemne ale mam wytrzymać

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Według mnie taki maluch potrzebuje nas obok siebie. Karmienie, częstsze zmiany pieluchy itp. Ostatnio o tym na szkole rodzenia położna mówiła że dziecko będzie jeszcze miało czas przyzwyczaić się do swojego pokoju a na początku lepiej razem [emoji6]

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Wiem ja teraz jak coraz bliżej to świruje. Raz że za słabe ruchy , raz że za mocne. Wróciły mi hemoroidy znów. I swiruje jak głupia.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

O jeju brzmi okropnie [emoji849]

Wczoraj hemo mi wyszedł i jeszcze w nocy w toalecie miałam schizę że mi wody odeszły bo zobaczyłam niebieską wodę w toalecie a użyłam maści z fenolem i jakos polaczylam chemiczne fakty stwierdzając, że to wody

Cytat:
Napisane przez Anaitis Pokaż wiadomość
Asioka,trzymam kciuki i wierz mi,ze mam podobnie. Termin miałam na 1-ego i dalej cisza... strasznie sie mecze i strasznie sie boje,ze skonczy sie wywolywaniem. Nastroj mi siadl totalnie,zlapalam koszmarnego dola, ciagle pytania od rodziny i znajomych i przechwalki koleżanek z temrminem na 20 grudnia: "ja juz mam 1,5 rozwarcia.... a ty nic ?"
Nie pomagają. Jestem maksymalnie załamana i nie potrafoe juz sie pozytywnie nastawic na porod.

Olej, jakie to jest wkurzające. Ciekawe jak one będą czekać na poród...
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Jak jednego dnia szaleje to już mam głupie mysli. Na drugi dzień spokojna i znowu głupie mysli. Nie dogodzisz [emoji85]

Może coś się jednak ruszyło u Ciebie. Trzymam kciuki. Ja tez jestem juz zdecydowana na masaż o ile mi to by chcieli zrobić. Ale to dopiero za tydzień [emoji53] daj znać, powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]

Rozumiem Cię doskonale [emoji9] Ja co prawda mam jeszcze 6 dni do terminu (10.12) ale mam **ujowy nastrój bo jestem pewna że skończy się wywolywaniem [emoji24]
Kiedy masz się stawić do szpitala?

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

Nie nastawiaj się na wywoływanie, może coś ruszy

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora