2018-12-05, 12:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Cytat:
Napisane przez damgala
Ja dzisiaj na to powtórne ktg się wybieram ale dopiero po południu, żeby to tętno malucha się uspokoiło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Trzymam kciuki! [emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Aa czyli jak nie zdążę odebrać to jakoś damy radę.
Myślałam, że dziś odbiorę tego hiv-a, a tu młody wymiotował. Teraz mu przeszło i jednak mogłam iść na tą wizytę. No, ale już trudno
Trzymam kciuki
Ja dziś równo dwa tygodnie do terminu porodu  To pewnie urodzę za trzy tygodnie 
|
My chyba ten sam mamy termin co ?
Powiem Ci ze ja tez tak czuję w środku co do porodu za 3 tyg [emoji28][emoji2960]
Znowu miałam atak energii dzisiaj. Cała chata wysprzątana - kurze, podłoga odkurzona i umyta, kuchnia ogarnięta, obiad zrobiony, pranie zrobione i wywieszone. Wiec teraz leżę plackiem na kanapie bo plecy coś zaczynam czuć i się zmęczyłam [emoji28] jeszcze łazienka mi została ale to za godzinkę jakąś się wezmę za to [emoji854]
A pogoda jaka piękna dzisiaj [emoji7] szkoda ze jak mężu wróci z pracy to już ciemnawo będzie [emoji848]
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
Cytat:
Napisane przez nikkita
Ja już po komplecie badań. KTG jak zwykle idealne. W międzyczasie moja dr mnie wzięła na powtórny fotel, żeby potwierdzić słowa dr z izby, że zamknięte wszystko na maxa. Oczywiście wyszło jej to samo, więc zrezygnowała z założenia mi dziś balonika  . Po pierwsze nie da rady wsadzić, po drugie w takim stanie padłabym z bólu. Rano mam dostać pierwszą kroplówkę. Później dr z oddziału zrobił mi USG i wyszło już 3300 g. Jestem w szoku. Tak jak ciągle była malutka to teraz nagle taki kolos.. jeszcze na tyle przed terminem. Chyba cukrzyca daje o sobie znać w drugą stronę. Zobaczymy jak to jutro pójdzie. Póki co od koleżanki z łóżka obok dowiedziałam się, że żaden z dwóch wcześniejszych porodów jej tak nie bolał jakie wczorajsza kroplówka. Mimo wcześniejszych skurczy i rozwarcia akcja jej stanęła i cofnęli ją wczoraj z porodówki na patologię z powrotem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
To powodzenia jutro rano. Albo żeby jeszcze dzisiaj coś ruszyło samo i Cię ta sławna kroplówka ominęła [emoji1307][emoji854]
Czas edycji: 2018-12-05 o 12:48
|
|
|