Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-05, 12:51   #252
WerkuUuS
Zadomowienie

Mamy grudniowe 2018 cz. 3 :-)

Cytat:
Napisane przez damgala Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj na to powtórne ktg się wybieram ale dopiero po południu, żeby to tętno malucha się uspokoiło.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Trzymam kciuki! [emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Aa czyli jak nie zdążę odebrać to jakoś damy radę.
Myślałam, że dziś odbiorę tego hiv-a, a tu młody wymiotował. Teraz mu przeszło i jednak mogłam iść na tą wizytę. No, ale już trudno

Trzymam kciuki

Ja dziś równo dwa tygodnie do terminu porodu To pewnie urodzę za trzy tygodnie

My chyba ten sam mamy termin co ?
Powiem Ci ze ja tez tak czuję w środku co do porodu za 3 tyg [emoji28][emoji2960]

Znowu miałam atak energii dzisiaj. Cała chata wysprzątana - kurze, podłoga odkurzona i umyta, kuchnia ogarnięta, obiad zrobiony, pranie zrobione i wywieszone. Wiec teraz leżę plackiem na kanapie bo plecy coś zaczynam czuć i się zmęczyłam [emoji28] jeszcze łazienka mi została ale to za godzinkę jakąś się wezmę za to [emoji854]

A pogoda jaka piękna dzisiaj [emoji7] szkoda ze jak mężu wróci z pracy to już ciemnawo będzie [emoji848]

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez nikkita Pokaż wiadomość
Ja już po komplecie badań. KTG jak zwykle idealne. W międzyczasie moja dr mnie wzięła na powtórny fotel, żeby potwierdzić słowa dr z izby, że zamknięte wszystko na maxa. Oczywiście wyszło jej to samo, więc zrezygnowała z założenia mi dziś balonika . Po pierwsze nie da rady wsadzić, po drugie w takim stanie padłabym z bólu. Rano mam dostać pierwszą kroplówkę. Później dr z oddziału zrobił mi USG i wyszło już 3300 g. Jestem w szoku. Tak jak ciągle była malutka to teraz nagle taki kolos.. jeszcze na tyle przed terminem. Chyba cukrzyca daje o sobie znać w drugą stronę. Zobaczymy jak to jutro pójdzie. Póki co od koleżanki z łóżka obok dowiedziałam się, że żaden z dwóch wcześniejszych porodów jej tak nie bolał jakie wczorajsza kroplówka. Mimo wcześniejszych skurczy i rozwarcia akcja jej stanęła i cofnęli ją wczoraj z porodówki na patologię z powrotem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

To powodzenia jutro rano. Albo żeby jeszcze dzisiaj coś ruszyło samo i Cię ta sławna kroplówka ominęła [emoji1307][emoji854]

Edytowane przez WerkuUuS
Czas edycji: 2018-12-05 o 12:48
WerkuUuS jest offline Zgłoś do moderatora