Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwcowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-11, 11:20   #4244
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2019

Cytat:
Napisane przez mipola Pokaż wiadomość
Miałam podobnie po pierwszym porodzie. Ze szpitala wracałam leżąc na kanapie w samochodzie z tyłu. Po drugim porodzie po 2 godzinach byłam wykąpana, przebrana, najedzona i skakałam jak sarenka. Oba z nacięciem. Więc nie ma reguły niestety...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Problem z tym , że u mnie nacięcie nastąpiło za późno, przyszedł lekarz i wydarł się na położną "co Pani robi, proszę szybko nacinać" ale już było pozamiatane. Szycie trwało ponad godzinę
Dajesz nadzieję, że tym rrazem tak nie będzie..

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Współczuję [emoji53]

Ja po sn tego samego dnia bylam juz na pełnych obrotach i czulam sie bardzo dobrze[emoji57] dla mnie cc tylko jesli bedzie konieczność, w innym wypadku chce uniknąć

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie ten poród to był na prawdę pikuś w porównaniu z tym bólem, znajoma podobnie, po godzinie wstała i śmigła jakby nigdy nic. Ja nie byłam w stanie wstać, ledwo trzymałam się na nogach słabłam od razu, no koszmar po prostu. Jak mnie postraszyli cewnikiem to dopełzłam do ubikacji i sikałam trzymając się ścian.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

ale też chciałabym rodzić SN, po prostu, jeśli się okaże, że będzie CC to trudno.