Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-12, 15:52   #2114
lauranow
Rozeznanie

Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII

Cytat:
Napisane przez KarinaBallerina Pokaż wiadomość
Niestety, ale masz rację

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Kochana, ale te 40 zł to właśnie rabat Gomez Club i jest to akurat 5% torebki w cenie 799 Wygląda na ten rabat GK na przecenione

W Gomez Club mamy 10 % na nieprzecenione i 5 % na przecenione na start, potem może to urosnąć, ale próg jest chyba dość wysoki.

Plecaki lubię, latem miałam dwa i nosiłam non stop. Mercer uwielbiam, są piękne, problem jest tylko taki, że to sztywne, eleganckie torebki. Gdy gdzieś wyjeżdzamy, wolalabym mieć coś przy ciele albo na plecach

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Aaaa jessa small

Rhea jest super, ale chciałabym coś co zmienia się w torebkę, ale jest od Rhea XS większe. Miałam dwa maluszki, są super, jednak małe baaardzo.
to fakt są malutkie, ale takie milusie
chociaż rea medium też nie jest jakoś bardzo pakowna, ale na wyjazdy się sprawdza. Była ze mną na Krecie i bardzo się polubiłyśmy, zwłaszcza przy jeździe na skuterze

MK Susannah Blossom + silver
lauranow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując