Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak byście się poczuły?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-13, 15:20   #10
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Dot.: jak byście się poczuły?

Cytat:
Napisane przez lizzie98 Pokaż wiadomość
Odnosząc się do drugiego posta:
Byłam wtedy 200 kilometrów dalej i z jedną z nich dziś jest. W zwiazku. Zrozumialabym, że je wziął, gdyby po tym okresie 3 lat chociaż powiedział, że taka sytuacja ma miejsce.
Nie rozumiem co to ma do rzeczy. Po prostu wolno mu zapraszać ludzi do siebie niezależnie od tego, co o tym myślisz i jak długo byliście razem. Natomiast jeśli chcesz faceta, który takich rzeczy nie robi albo ci się z ich spowiada, to szukaj innego, bo ten taki nie jest i nie ma w tym nic obiektywnie złego
Cytat:
I tak, już był konkretny plan. Bardzo mi było przykro, bo został wtedy (z tą swoją dzisiejszą obecną) w tamtym mieście i razem z jego rodzicami pojechali na obiad.
Jeśli olał wasze sprecyzowane plany, to zachował się fatalnie. Oczywiście o ile decyzja o powrocie do "waszego" miasta należała całkowicie do niego, bo z tego co rozumiem, on był tam z rodzicami, z którymi żyje i nie jest jeszcze samodzielny.
Cytat:
Co do pierwszego:
Z pracy wzięłam już wolne, byłabym w stanie zaakceptować fakt, że sobie pojechal, ale nie byłam w stanie zaakceptować tego głupiego tłumaczenia.
Skoro jednak byłaś w pracy, to można to było łatwo odkręcić, więc nadal problemu nie widzę. Jego tłumaczenie wcale nie było głupie.
Cytat:
Po co pytać mnie, czy będzie mi przykro, skoro wiedział, że i tak pojedzie? Nie wiem.
Z twojego opisu wynika, że w momencie pytania cię jeszcze tego nie wiedział.
Cytat:
Był to dla mnie wtedy ważny dzień, bo mieliśmy spędzić cały razem co się prawie nigdy nie zdarzało, a wyjazd był za 4 dni od wtedy.
Co by się stało, gdybyście się umówili po jego powrocie? Np. tydzień później już byście nie mogli spędzić całego dnia razem?
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując