Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezoperacyjny lifting twarzy, co polecacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-14, 12:57   #86
ladyMagdallenne
Przyczajenie

Dot.: Bezoperacyjny lifting twarzy, co polecacie?

Cytat:
Napisane przez MissScareAll Pokaż wiadomość
To nie jest wcale bezinwazyjny zabieg, nie dajcie się zmanipulować marketingiem. Wykonują go pierwsze lepsze osoby, chcące spłacić maszynę, która kosztuje 100 tys zł, a kompetentnych specjalistów naprawdę mało. Przy niepoprawnym wykonaniu można nawet spalić kości. Powikłań cała masa, radzę ostrożnie z Hifu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To co piszesz dotyczy w ogóle chyba wszystkich możliwych zabiegów medycyny estetycznej i oczywiście masz rację Zawsze trzeba uważać, dopytywać się o sprzęt i dowiedzieć czegoś o pracownikach nawet, jeżeli nie robimy operacji - ZAWSZE jest jakies ryzyko.

Ale z drugiej strony też bym nie demonizowała wszystkiego, klinikom jednak zależy na renomie, więc nie mogą zatrudniać byle kogo i wypuszczać klientów z poparzoną twarzą zresztą do roli specjalisty też należy wytłumaczyć, co robimy, dlaczego i jakie mogą być konsekwencje. Nigdy się nie spotkałam z zatajaniem takich informacji, ale ja mam swoją sprawdzoną klinikę i nie lecę na cenę, nie szukam wątpliwych okazji.

A samo HIFU wspominam bardzo dobrze, twarz się ładnie zregenerowała, 0 problemów.
ladyMagdallenne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując