Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwas trójchlorooctowy (TCA) - wymiana doświadczeń
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-12-16, 10:22   #672
Kinga4452
Raczkowanie

Dot.: Kwas trójchlorooctowy (TCA) - wymiana doświadczeń

Cytat:
Napisane przez Lolekako Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!
ja tez zrobilam sobie kwasy ale uzywalam tego silnego-fenol(mam juz swoje lata)..dzisiaj wypada 16 dzien..zluszczenie trwalo ok 7 dni...do 10 dnia znikaja wszystkie krostki,stwardnienia..poj awila sie nowa skora ale bardzo rozowa..mialam nakladany kwas pod oczy i wokol ust i mysle ,ze warto bylo bo nie ma znaku po zmarszczkach,zniknely ale teraz najwazniejsza jest ochrona przez pare miesiecy aby nie zrobily sie plamy innego koloru, musze byc cierpliwa, jednak musze wam powiedziec ze to bolacy zabieg przez 2 dnia boli twarz,bralam tabletki przeciwbolowe i oczywiscie silna opuchlizna....ale wytrzymalam wszystko dzielnie i teraz tyko czekam aby skora zmienila kolor
Nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak peeling fenolem czyli było aż tak źle? Może napisz jak to wyglądało, bo jestem ciekawa u mnie dzisiaj miną 3 dni od peelingu i wyglądam jak dziwak - brązowe plamy na połowie twarzy, broda, nos już się łuszczą a skóra wokół ust jak u 70 latki
Kinga4452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując